• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Hastamı

Çiço

Aktif Üye
Merhaba, 20.04.2021 Tarihinde Pearl Cinsi Bir Sultan Papağanı Aldım. Kuş Eski Sahibi Tarafından Travmaya Mağruz Kalmış Ve Petshopa Bırakılmış Bende İyileştirmek Amacıyla Bu Kuşu Satın Aldım Fakat Bir Türlü Neyi Olduğunu Anlayamadım.Kuş Sürekli Kafesinin Üstünde Durmak İstiyor Son Günlerde Kafesinden Koltuğa Uçmaya Başladı . Ya Kafesinde Yada Koltukta Kabarık Bir Şekilde Duruyor. Ayrıca Sadece Isırırken Arada Ötüyor Son Günlerde Arada Bir Ötmeye Başladı Ama Genel Olarak Ötmüyor. İştahı Gayet Yerinde Krakeri Gördüğünde Kabarmayı Bırakıp Krakeri Yemeye Çalışıyor Fakat Kraker Yasak Olduğu İçin Vermiyoruz. Dışkısı Normal Sadece Arada Bir İshal Oluyor Yediklerinden Dolayı. Travma Geçirdiği İçin Kabarık Duruyor Olabilirmi ? Ve Kuşum Hastamı Son Olarak?

Taha Y.

Müdavim
@Şehmus Bakır @Ronay Ayk yardımcı olur onlar tecrübeli

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba, 20.04.2021 Tarihinde Pearl Cinsi Bir Sultan Papağanı Aldım. Kuş Eski Sahibi Tarafından Travmaya Mağruz Kalmış Ve Petshopa Bırakılmış Bende İyileştirmek Amacıyla Bu Kuşu Satın Aldım Fakat Bir Türlü Neyi Olduğunu Anlayamadım.Kuş Sürekli Kafesinin Üstünde Durmak İstiyor Son Günlerde Kafesinden Koltuğa Uçmaya Başladı . Ya Kafesinde Yada Koltukta Kabarık Bir Şekilde Duruyor. Ayrıca Sadece Isırırken Arada Ötüyor Son Günlerde Arada Bir Ötmeye Başladı Ama Genel Olarak Ötmüyor. İştahı Gayet Yerinde Krakeri Gördüğünde Kabarmayı Bırakıp Krakeri Yemeye Çalışıyor Fakat Kraker Yasak Olduğu İçin Vermiyoruz. Dışkısı Normal Sadece Arada Bir İshal Oluyor Yediklerinden Dolayı. Travma Geçirdiği İçin Kabarık Duruyor Olabilirmi ? Ve Kuşum Hastamı Son Olarak?
Merhaba.

Kuşunuz ve dışkısı ile ilgili görselleri de ekler misiniz?

Samilbaki

Aktif Üye
Bence eve yeni geldiği için biraz stres yapmış gibi dışkı da çok kötü gözükmüyor
Daha önce her öttüğünde korkutulan bir kuş görmüştüm neredeyse hiç ötmüyordu örterse de yanlışlıkla ötmüş gibi kısık sesle mırıldanıyordu böyle bir vicdansızın elinden kurtulmuştur belki

Çiço

Aktif Üye
Yaklaşık 35 Gündür Bizde Ve Hergün Düzenli Olarak Salıyorum Her Hafta Kafesini Çamaşır Suyuyla Yıkıyorum Son 3-4 Gündür Günde 1 Kere Kısık Sesle Ötmeye Başladı Ama Kabarıklığı Beni Çok Tedirgin Ediyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafesini her hafta çamaşır suyu ile yikamaniza gerek yok.kusa probiyotik verin dışkıda hastalık görünmüyor yem olarsk ne veriyorsunuz? Ekstra bişey veriyor musunuz?

Çiço

Aktif Üye
Kafesini her hafta çamaşır suyu ile yikamaniza gerek yok.kusa probiyotik verin dışkıda hastalık görünmüyor yem olarsk ne veriyorsunuz? Ekstra bişey veriyor musunuz?
Ekstra Olarak Kalamar Kemiği Aldık Fakat Yemedi Arada Yumurta Maması Veriyoruz Ballı Yem Birde Dal Darı Veriyoruz

Çiço

Aktif Üye
Birşey Daha Sorayım Vitaform ve Apexisol Vitaminin Beraber Kullanılması Herhangi Bir Sorun Oluştururmu

Üst Alt