• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum hastalandı

Kubraaunall

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal , iştahsızlık, uyku hali
Hastalık Belirti Tarihi
14 Haz 2025
Kullanılan İlaç
Multivitamin
Merhaba Kuşum normalde de ele gelen bir kuş değil hareketli saldığımızda hep uçardı ama son 3-4 gündür sürekli uyuyor ötmüyor konuşmuyor dokunuyorum kaçmıyor ne su içiyor ne bir şey yiyor ayrıca ishali var . Suyuna multivitamin koydum ama su içmeyince o da işe yaramadı veteriner üşütmüş olabilir dedi ölecek diye çok korkuyorum kaçmıyor kıpırdamıyor sürekli uyku

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Üşütmüş olabilir evet.
Kekik çayı yapıp verin, eğer su içmiyorsa siz gagasına verin ve eğer yem yemiyorsa elle besleme yapın ki bağışıklığı düşmesin.
Multivitamin hangi ürünü kullanıyorsunuz?
Probiyotik kullanın birde.

Kubraaunall

Yeni Üye
Kıkı excellent multivitamin verdim şimdi kekik çayı yapıyorum. Elle besleme nasıl yapılıyor tam olarak zarar vermekten korkuyorum o da elime alınca çok panikliyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kıkı excellent multivitamin verdim şimdi kekik çayı yapıyorum. Elle besleme nasıl yapılıyor tam olarak zarar vermekten korkuyorum o da elime alınca çok panikliyor
Yumurtayı iyice haşlayın, sadece sarısını ılık su ile yoğurt kıvamına getirin ve yedirin, aç kalması daha kötü hale getirir ve mutlaka elle besleme maması temin edin yarın 🙏🌸