• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum hastalandı, tepki vermiyor.

luwe

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun öğlende hiçbir şeyi yoktu, her zamanki gibi fazlasıyla enerjikti. 2 saatliğine dışarı çıktım ve geldiğimde yanıma uçmadığını fark ettim. 3-4 saattir sadece bu şekilde oturuyor.
Hiçbir şeye, dokunmaya tepki göstermiyor. Yem yemiyor, su içmiyor. Peteğin üstünden almaya çalıştığımda ayaklarıyla tutunup gelmiyor.

Dışkısı ishal. Petekte oturduğu için dışkısını gösterebileceğim bir yere dışkılamadı.
Bulunduğum yerde kuşlardan anlayan veteriner yok.
IMG_2031.jpeg

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Kafes dışındayken tek bıraktıysanız bir yere çarpmış olabilir,kan görüyor musunuz etrafta veya üzerinde

luwe

Yeni Üye
Kafes dışındayken tek bıraktıysanız bir yere çarpmış olabilir,kan görüyor musunuz etrafta veya üzerinde
Sol kanadı diğerine göre biraz aşağıda duruyor, bunu fark edince tepki de vermediği için kanadına ve kanat çevresi ve vücuduna baktım ancak kan göremedim.

luwe

Yeni Üye
Kırık da olabilir mutlaka röntgen çekilmeli, iç kanama açısından bakılmalı, popo kambur duruyor ağrısı var muhtemelen , bunlardan birisine götürün mutlaka 🌸
Teşekkür ederim görüşleriniz için, maalesef ilçede yaşıyorum. Röntgen için ilçede bir araştırayım olmadı merkeze götüreyim o zaman.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim görüşleriniz için, maalesef ilçede yaşıyorum. Röntgen için ilçede bir araştırayım olmadı merkeze götüreyim o zaman.
Hangi İlçe biz de bakalım ama bir an önce gitmesi lazım 🙏

luwe

Yeni Üye
Bir tek burası açık ama acaba röntgen var mı bir sorun
5-6 sene önceki kuşumun bacağı için araştırmıştım ancak röntgen çeken hiç yoktu. Belediye barınağında var sadece demişlerdi. Yine bir araştırayım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
5-6 sene önceki kuşumun bacağı için araştırmıştım ancak röntgen çeken hiç yoktu. Belediye barınağında var sadece demişlerdi. Yine bir araştırayım. Yardımınız için teşekkür ederim.
Rica ederim götürdükten sonra bizimle de röntgen görüntüsünü paylaşabilirsiniz 🙏🌸

Üst Alt