• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta ve çözüm bulamadım

Angarali06

Yeni Üye
Kuşum uzun süredir keyifsiz kabarıyor sürekli uyku hali var ve burun deliklerinin üstündeki yer siyahlaştı. İlk önce tüye giremediğini düşündüm ve tüylerini tımarladım. Halen iyi değil çok nadir ötüyor kesinlikle iyi değil. Acı çekiyor gibi. Probiyotik b vitamini ve vitamin takviyesini dönüşümlü veriyorum ama ne yaptıysam düzelmedi. Burada adam akıllı kuş veterineri de yok maalesef. Lütfen yardım edin. Bir de kafesin içinde de kimi zaman zeminde duruyor.

Ekli dosyalar

Artemis

Paylaşımcı
Kuşum uzun süredir keyifsiz kabarıyor sürekli uyku hali var ve burun deliklerinin üstündeki yer siyahlaştı. İlk önce tüye giremediğini düşündüm ve tüylerini tımarladım. Halen iyi değil çok nadir ötüyor kesinlikle iyi değil. Acı çekiyor gibi. Probiyotik b vitamini ve vitamin takviyesini dönüşümlü veriyorum ama ne yaptıysam düzelmedi. Burada adam akıllı kuş veterineri de yok maalesef. Lütfen yardım edin. Bir de kafesin içinde de kimi zaman zeminde duruyor.
Ankara’nın neresinde ikamet ediyorsunuz

Artemis

Paylaşımcı
Şuanki halini streamble.com dan videosunu yükleyip buraya linkini bırakın birde beyaz peçete üzerine dışkı resmi paylaşır mısınız hangi takviyeleri kullanıyorsunuz

Angarali06

Yeni Üye

Vitamin apexisol
Röhnfried probiyotik
Röhnfried b vitamini kullanıyorum. Dışkısını tek olarak ancak resimlerdeki gibi gösterebilirim

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Girit kum kullanıyor musunuz ?

Artemis

Paylaşımcı
Şuanki halini streamble.com dan videosunu yükleyip buraya linkini bırakın birde beyaz peçete üzerine dışkı resmi paylaşır mısınız hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Gritli kum kullanıyor musunuz bana sindirim kaynaklı gibi geldi

Angarali06

Yeni Üye
plastik bir şişe içersinde üzerinde grid yazıyor parçalanmış taş var sanırım içinde

Angarali06

Yeni Üye
Denemediğim hiçbirşey kalmadı kekik de veriyorum ama burun deliği üzerindeki akıntıdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm şey de hiç geçmedi. Kursak mantarı mı soğuk algınlığı mı sindirimden mi kaynaklı ben hiç anlamadım. Başına gelen varsa yardım istemesini istiyorum

Artemis

Paylaşımcı
Denemediğim hiçbirşey kalmadı kekik de veriyorum ama burun deliği üzerindeki akıntıdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm şey de hiç geçmedi. Kursak mantarı mı soğuk algınlığı mı sindirimden mi kaynaklı ben hiç anlamadım. Başına gelen varsa yardım istemesini istiyorum
Burçak hanım cevaplamış bencede zeolit kullanın gerwit w de temin edin 🙏🏻☺

Angarali06

Yeni Üye
Bir de ben kuşlara daha önce hiç mama vermedim. Hazır mı oluyor kendimiz mi hazırlıyoruz acaba

Artemis

Paylaşımcı
Teşekkür ederim sorunun ne olduğunu söyleyebilir misiniz
Zeolit tozu kursak mantarında dahi faydası olduğu gözlemlenmiş
ZEOLİT:

Zeolit vücutta detoks görevi görür,

Vücuttaki toksinleri ve ağır metalleri alır,

Sindirim sistemini düzenler,

Vücudun antioksidan seviyesini yükseltir,

Bağışıklık sistemini güçlendirir,

Virüsler, soğuk algınlığı, grip, enfeksiyon ve hastalıklara karşı vücut direncini artırır,

Karaciğeri destekler, ishali keser,

Vücuttaki pH oranının dengeler,

Enerjiyi artırır, rahatlık sağlar,
Bu şekilde birde versele laga a21 maması temin edin ve o şekilde ikisini kullanın bu sitede bir arkadaş mamayı ücretsiz gönderecekti alıcı kargo ücreti ödemesi karşılığında onunla bir görüşebilirsiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sindirim sisteminde enfeksiyon var bence yavrunuzun 🙏

Angarali06

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu. Bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim acaba

Angarali06

Yeni Üye
inş denilen herşeyi yapacam umarım düzelir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim