Esmaaanurr
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
-
Halsizlik
Dışkısının tüğlere yapışması ve yoldu hepsini
Yem kusma
Ayak incilmesi oda ayağına basamıyor o belirtisivar
- Kullanılan İlaç
- Sadece vitamin
Kuşum ilk olarak sağ ayağının üstüne basamadı kendi belli etti acıdığı elimize gelip hep ayağını kaldırdı diğer ayağının üstüne tükleniyor sağ ayağı ile sıkı tutunamıyor ve bu kanat germe hareketinde dediğim gibi sağ ayağına yüklenmiyor baktık morarma falan yok incildi diye düşündük iyi olur diye ellemedik sadece zeytinyağı sürün diye gördük hafif sürdük ve suyuna vitamin koymuştuk buraya kadar enerjisi hep yerindeydi bir iki gün sonra bunlara ek olarak yani şuanlarda tüyleri sağlıklı durmuyor hasta olduğundaki yapışıklığı var halsizleşmeye başladı heran heryerde uyuyor ve tüylerinde hiç dışkısı kalmazdı şuan yapışıyor ve bu durumdan rahatsız olduğu belli ve tüylerini yoldu hep ayrıyetten bu sabah bi kaç kez yemlerini kustu ama sarımsaklı su koydum suluğuna iyi gelir deniyordu ve bikere yapmıştım tüğ değişiim zamanı kötü etkilememişti ondan yapmak istedim sizlere belki yardımcı olur diye sunları eklemek istiyorum kuşum biraz yaşlı 7yaşında olabilir ayrıyetten yuvası hariç takılmayı çok seviyor bizim ailemizden gibi ona kıyamıyoruz çıkarıyoruz yani çoğunlukla dışarda yediğimiz şeylerden yemeyi sever makarna pilav ekmek veriyoruz etkilemiş midir bilmiyorum genel meyvelerden ve kuruyemiş veririz üstünüde çoğunlukla örterim uyurken fotoğraflarıda eklemek istedim bir kaç kişiden okuduğum kadarıyla size yardımcı olması için ne yapmam gerekliyardımcı olue musunuz 

Ekli dosyalar
-
202.6 KB Görüntüleme: 7
-
6.1 MB Görüntüleme: 7