• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum Hasta Olabilir mi?

inecelka

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes alıp vermesi çok hızlı
Nefes alırken garip ses çıkıyor
Kuyruğunu sallıyor
Hastalık Belirti Tarihi
10 Kas 2023
Kullanılan İlaç
Gold Wings Premium Coldast (Solunum Sistemi Antioksidan) 20cc
Merhaba yaklaşık 2 gündür kuşumun kuyruğu titriyor. Hiç susmayan kuşum neredeyse 10 kere öttü. Çok hızlı nefes alıp veriyor ve inanılmaz saldırgan oldu . Nefes alıp verirken garip bir ses çıkıyor. Karnında çok hızlı birşey atıyor. Birkaç yere sordum kızgınlık dedi birkaç yer ise astım ve kötü durumda dedi ilaç aldım ama emin değilim. Nane koydum onuda yemedi. Sürekli gagasını bir yere sürtüyor. Ve bana garip davranıyor gibi geliyor. Çok korkuyorum ne olduğunu da bilmiyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşun tünek videosunu streamble üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

inecelka

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yemesi nasıl. Son günlerde korkacağı bir durum oldu mu yada kafesinde ortamında herhangi bir değişiklik oldu mu?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkılar yumurtayı işaret etmiyor ama yinede Poposu şiş mi? Şişse sert mi. Kontrol eder misiniz?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Belirttiğiniz ilaç hariç takviye kullanıyor muydunuz ?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Entrobac probiyotik ve Gervit-w mutivitamin kullanmanızı öneriyoruz. Ayrıca kullandığınız ilacı size kim önerdi?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Solunum zorluğu çekiyor gibi geldi ama benden daha usta olanlar da bir yorumlasın. Bu konudan devam edelım başka konu açmayın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurta yoksa solunum problemi var. Düzenli entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin takviye verin. Solunum sıkıntısı içinde kekik çayı demeleyip suluğuna koyun ve ayrıca fısfıs şişesine koyup burnuna doğru fıs fıs yapın.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Takviyeleri mamaist.com dan güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Bizler de oradaki ürünleri kullanıyoruz. Ürünlerle ilgili soracağınız birşey olursa @Şehmus BAKIR ile iletişime geçebilirsiniz. Geçmiş olsun.