Merhaba arkadaşlar kuşum normalde çok neşelidir, durmadan şarkılar söylerdi. Daha düne kadar yine anlattığım gibiydi bugünse çok durgun ve ötmüyor. Kardeşim hastayken alıp öpmüş çok sinirlenmistim acaba ondan mı bulaştı bir şey diye düşündüm , birde her aksam üşümesin diye üstünü kapatıyorum, dünde öyle yapmıştım, bizimkiler ben okuldan gelene kadar üstünü açmamışlar, şöyle düşünün dün akşam saat 22 den bugün 1 buçuk 2 ye kadar üstü kapalı kalmış acaba bu yüzden mi bilmiyorum. Dışkısı bazen sulu oluyordu hemen toparlanması için pirinç suyu verip kafes ve suyuna dikkat ediyordum. Normalde sesimi duysa ya da kardeşimin sesini hemen tepki verir ama şimdi tepki versede ötmüyor. Kendini kabartıyor ve köşeye çekiliyor. Kafesin dibinde değil bu arada. Yemini yiyor suyunu içiyor ama bilemedim. Sebze ve meyve vermiyordum dışkısından sonra şimdi ise patates haşladım onu yemesini bekliyorum. Dışkısı şu an yine sıvımsı. Veterinere ise götüreme şansım yok. Alternatif olarak ne yapmam gerek. Teşekkür ederim