• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Hasta Galiba

Miço

Yeni Üye
Bir sultan papağanım var kendisi 5-6 aylık. Kendisi hasta galiba. Tüylerini kabartıyor ve çok haksız. Hiçbir şey yemek ve içmek istemiyor. Normalde çok yaramaz bir kuştu. Kaloriferin yanına koyduk belki soğuk algınlığı vardır diye. Ne yapmalıyız??

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz☺
Mümkünse video ekler misiniz ve dışkı resmi 👍Eğer yemiyorsa besleme yapmanız gerekiyor
1730902099359.png

Miço

Yeni Üye
Merhaba bir vidyo atamam fakat birkaç fotoğraf var elimde. Dışkı fotoğrafını çekmeyi denerim. Geçenlerde bir veterinere götürdük bağırsak enfeksiyonu olduğunu söyledi. Kendisi çok haksız. Birkaç kez bir boruyla yedirdik ve biraz ilaç içirdim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba bir vidyo atamam fakat birkaç fotoğraf var elimde. Dışkı fotoğrafını çekmeyi denerim. Geçenlerde bir veterinere götürdük bağırsak enfeksiyonu olduğunu söyledi. Kendisi çok haksız. Birkaç kez bir boruyla yedirdik ve biraz ilaç içirdim.
ACİL elbesleme yapılmalı çok halsiz, aç malesef 😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ne ilacı içirdi iz, eğer ki elbesleme mamanı varsa günde 2 defa besleyin
Bağırsak enfeksiyonu için zeolit tozu kullanmalısınız 10 günde kursaktan besleme ile düzelir
Konumunuz İstanbul Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur acele edin 😔

Miço

Yeni Üye
Ne ilacı içirdi iz, eğer ki elbesleme mamanı varsa günde 2 defa besleyin
Bağırsak enfeksiyonu için zeolit tozu kullanmalısınız 10 günde kursaktan besleme ile düzelir
Konumunuz İstanbul Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur acele edin 😔
Birkaç kez el ile besleme yaptık kusrağı dolu ilaçlarına bakarım. Şu anda dışarıdayım.

Miço

Yeni Üye
Merhaba uzun bir süre yazamadım bir kuş bakıcısındaydı kendisi üzücü bir şekilde öldü. Yardımınız için teşekkürler.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun 🙏