• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta galiba yardım eder misiniz

buse0

Yeni Üye
Merhaba, benim sevda papağanım var. Son zamanlarda kendini şişiriyor tüylerini yani. Yemesinde içmesinde bir problem yok. Ama sırt kısmındaki beyaz tüyler çok hafif mavimsi olmuş.Bir bağırsak problemi vardır diye Diazyme kattım suyuna 100 ml için 2pirinç tanesi kadar ama yeterli mi bilmiyorum. Kekik çayı yapanlar gördüm. Yapayım mı sizce. az önce şu içti bugün içerisinde vereyim ki kekik çayı. Teşekkür ederim şimdiden

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşunuz hava akımında kaldı mı? Belki üşütmüştür. Ortamı sıcak olsun. Kekik çayı yapabilirsiniz.
Kuşunuzun videosunu streamable üzerinden buraya ekleyin bakalım.
Dizayme prebiyotiktir. Haftalık düzenli kullanabilirsiniz.

buse0

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Video linkini bıraktım.Elimde gerwit vitamin var bir de kekik çayı yapabilirim.diazyme verdim.şimdi hangisini vereyim.bazen yere oturuyor bazen salıncağına çıkıyor anlayamıyorum. İyi mi kötü mi şuan yerde .ev sıcak su da koyuyorum odaya nem olsun diye.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim. Video linkini bıraktım.Elimde gerwit vitamin var bir de kekik çayı yapabilirim.diazyme verdim.şimdi hangisini vereyim.bazen yere oturuyor bazen salıncağına çıkıyor anlayamıyorum. İyi mi kötü mi şuan yerde .ev sıcak su da koyuyorum odaya nem olsun diye.

Kekik çayı verin içsin üşümüş gibi duruyor 🙏

buse0

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim sağolun. Bildiğimiz kuru kekik kullanacağım değil mi. Haftada kaç kez vereyim. Gerwit Vitamin vermeyeyim mi hiç. Biraz fazla soruyorum kusura bakmayın korkuyorum bişey olur diye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim sağolun. Bildiğimiz kuru kekik kullanacağım değil mi. Haftada kaç kez vereyim. Gerwit Vitamin vermeyeyim mi hiç. Biraz fazla soruyorum kusura bakmayın korkuyorum bişey olur diye
Evet bugün verin içsin, düzelme olursa yarın da yapın yeterli olur 🙂 Gerviti yarın değil, bir sonraki gün verin 🙂