• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum Hasta duruyor

Furkan58351

Yeni Üye
Merhaba kuşum sabah çok normaldi sonra biraz yumurta verdik sonra babam biraz kuşla oynadı acaba sabah ki yumurta mı dokundu yoksa kuş yoruldumu oynadıktan sonra yada hastamı oldu anlamadım acil yardım edin kuşun fotoğrafı ekte var.

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Bana sindirememiş yem var gibi geldi taze dıskı görebilir miyim

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun kuşu tartma şansınız varmı acaba kaç gram ? Veya göğüs kemiği sivri mi elinize belirgin şekilde geliyor mu , kuşa grit kum verilmeli kafesinde sürekli kalması lazım yemi sindiremiyor ayrıca probiyotik takviyesi de lazım çünkü dışkısı bozuk , entrobac takviyesi verilmeli ayrıca gervit Multi vitamin ve BT amin Forte dahil 3 takviyesi daima kullanmanızı tavsiye ederim bunlari mamaist.com dan veya internet üzerinden tercih edebilirsiniz bu kuşa 3 gün suyu Tazelenerek her gün 8 saat kalacak şekilde entrobac verilmeli ve yem yiyor mu son durumu nedir?

Furkan58351

Yeni Üye
Merhaba bugün veteriner kliniğine götürdüm parazit kapmış dedi neden olmuş olabilir dedim yediği yemlerden olabilir dedi kapalı yem alın dedi 3 adet ilaç verdi 1'i antibiyotik 2'si vitamin inşallah iyi gelir

Furkan58351

Yeni Üye
Parazit için zeolit tozu alın, elle besleme maması temin edin içine mercimek tanesi kadar zeolit tozu katın iyi gelecektir 🥰🌸Mamaist whatsapp hattınfan alabilirsiniz yalnız dışkıda koku var mı
Merhaba elle besleme maması ile maalesef yemez pek izin vermiyor kaçıyor ayrıca zeolit taş gibi taneciklimi yoksa toz gibimi? Toz gibi ise içme suyuna karıştırsak olurmu?Taş gibi ise Elle besleme mamasına karıştırmadan normal yemine koysak olurmu?
Dışkıda bazen çok koktuğu da oluyor hiç kokmadığı da oluyor karışık yani.Ama çoğunlukla sulu bir şekilde yaptığını gözlemledim bu aralar ilaçlarını verdikten sonra azalmaya başladı.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba elle besleme maması ile maalesef yemez pek izin vermiyor kaçıyor ayrıca zeolit taş gibi taneciklimi yoksa toz gibimi? Toz gibi ise içme suyuna karıştırsak olurmu?Taş gibi ise Elle besleme mamasına karıştırmadan normal yemine koysak olurmu?
Dışkıda bazen çok koktuğu da oluyor hiç kokmadığı da oluyor karışık yani.Ama çoğunlukla sulu bir şekilde yaptığını gözlemledim bu aralar ilaçlarını verdikten sonra azalmaya başladı.
Kendisi un gibi ve su olmaz, güncel dışkısını görebilir miyim ☺