• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hapşuruyor

GizemT

Yeni Üye
Merhaba kuşum banyo keyfi yaptı ama dozu kaçırdı biraz sırılsıklam oldu kendi kendine kurulanması uzun sürecek şekilde ıslandı yani 😊 havluyla kuruladım. Şimdi ensemde saçlarımın arasında ısınıyor üzerine de havluyu örttüm ama arada bi hapşuruyor. Hemen hasta olmamıştır değil mi belki su falan kaçmıştır

GizemT

Yeni Üye
Ve arada bir gagasını birbirine vurduğunu duyuyorum inşallah normaldir

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Ve arada bir gagasını birbirine vurduğunu duyuyorum inşallah normaldir
Gıcırtı keyfi yerinde olduğu anlamına gelir 1 2 kez hapşırması dediğiniz gibi burnuna su gelmiş olabilir havlu ile güzelce kurulayıp sıcak ortamda tutuyorsanız sorun olacağını sanmam. Ama yinede takip edin olumsuz bi durumda tekrar konuya yazarsınız.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Gıcırtı keyfi yerinde olduğu anlamına gelir 1 2 kez hapşırması dediğiniz gibi burnuna su gelmiş olabilir havlu ile güzelce kurulayıp sıcak ortamda tutuyorsanız sorun olacağını sanmam. Ama yinede takip edin olumsuz bi durumda tekrar konuya yazarsınız.
Arkadaşa katılıyorum. Geviş getirir gibi bir ses ise korkmayın.

GizemT

Yeni Üye
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kuşumun bu 2.banyosu olduğu için neler yapar eder yeni yeni keşfediyorum.
Hapşurması da gaga vurması da kesildi.
Sanırım iyice ısındığına ve kuruduğuna kanaat getirdi ki havlunun altından usulca çıkıp koltuk yanındaki mekanına çekildi😄 elime alıp biraz daldarıyla keyfini katladım şimdi tüy düzenleme ile meşgul sonra da uyur herhalde 🤭

hexatorpak

Aktif Üye
Hocam kuşların tiki olabiliyor. Çikomuzun burun tiki var tüy yem su gibi malzemeler değdiğinde kafasını sallayarak hapşuruyor ve bu tiki kalıtsal 12 çocuğundan 6sında gördük. Havlu bile bunu yapıyor olabilir deneyebilirsiniz düşmüş tüyü varsa.

GizemT

Yeni Üye
Hocam kuşların tiki olabiliyor. Çikomuzun burun tiki var tüy yem su gibi malzemeler değdiğinde kafasını sallayarak hapşuruyor ve bu tiki kalıtsal 12 çocuğundan 6sında gördük. Havlu bile bunu yapıyor olabilir deneyebilirsiniz düşmüş tüyü varsa.
İlginçmiş valla😃 peki kendi tüylerini düzenlerken de tiki tutuyorsa vah başına gelenler 😄