• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hapşuruyor ve viyaklıyor

tugbaclskn

Yeni Üye
Burnu tıkalı, dün hiçbir şeyi yoktu sanırım benden gizledi. Bugün hapşuruyor ve nefes alırken viyaklama gibi ses çıkarıyor sıcak tutmaya çalışıyorum sanırım üşüttü aynı zamanda vitaminli su koydum. Yem yemek istiyor ama burnu tıkalı olduğu için yiyemiyor. Burnunu nasıl açabilirim. Görünürde tıkayan bir şey yok burnunu içeriden tıkalı sanırım :( avi ast ise yarar mı? Videosunu aşağıya ekliyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba mümkünse streamable com dan video ekleyiniz çünkü açamadım.. üst solunum ilerlemediyse aviast fayda gösteriyor ama dediklerinize bakarsak daha etkili bir ilaç gerekiyor bu yüzden öncelikle kuşu ve diskisinj görmem lazım

tugbaclskn

Yeni Üye
Merhaba mümkünse streamable com dan video ekleyiniz çünkü açamadım.. üst solunum ilerlemediyse aviast fayda gösteriyor ama dediklerinize bakarsak daha etkili bir ilaç gerekiyor bu yüzden öncelikle kuşu ve diskisinj görmem lazım
Teşekkür ederim cevabınız için malesef bunu yazdıktan 1 saat sonra kaybettik kuşumuzu. Diğer kuşlarıma da bulaşmış galiba ama ileri seviye değil sadece arada titriyor gibi silkeleniyorlar. Vitamin verdim. Sıcak tutuyorum. Başka nasıl bir önlem alabilirim.

Bahar Y.

Müdavim
Teşekkür ederim cevabınız için malesef bunu yazdıktan 1 saat sonra kaybettik kuşumuzu. Diğer kuşlarıma da bulaşmış galiba ama ileri seviye değil sadece arada titriyor gibi silkeleniyorlar. Vitamin verdim. Sıcak tutuyorum. Başka nasıl bir önlem alabilirim.
Geçmiş olsun...
Kuşlarınızın videosunu ekler misiniz