• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum hapşırıyor,garip hırlıto gibi ses çıkarıyor

Ömer safa

Yeni Üye
Kuşumun kuyruğu titriyor,hapşırıyor, hafif de hırıltı gibi ses çıkarıyor geceleri veya uyurken 1 haftadır filan oluyor.yem yiyor,su da içiyo.kuşum dişi.su içerlen filan gagasından değişik ses geliyor ağzını oynatır .bakabilirmsiniz acilllll.dışkısını attım ama video çekmem zor ben yanına gelince ses çıkarmıyor .gagasında yara filan yok

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz üşütmüş olabilir yalnız plastik tünek ayaklarına zarar verebilir ve kafes de kirli..

Ömer safa

Yeni Üye
Kuşunuz üşütmüş olabilir yalnız plastik tünek ayaklarına zarar verebilir ve kafes de kirli..
Evet bir süredir temizliğini eksik bırakmıştım ,onuda yarın halletmeyi düşünüyorum,tünel içinde diğer renkli olan şeyleri sevmiyor aynayı da sevdiği için böyle bi tünek almıştım,iyileşmesi için tavsiyeniz varmı bi
Kaç yorumunuzu gördüm kekik tavsiye etmişsiniz başka kullana bil eğim veya yapabileceğim bişey varmı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tünekte bir video ekler misiniz👍
1731733425363.png

Ömer safa

Yeni Üye
Evet bir süredir temizliğini eksik bırakmıştım ,onuda yarın halletmeyi düşünüyorum,tünel içinde diğer renkli olan şeyleri sevmiyor aynayı da sevdiği için böyle bi tünek almıştım,iyileşmesi için tavsiyeniz varmı bi
Kaç yorumunuzu gördüm kekik tavsiye etmişsin başka kullana bil eğim veya yapabileceğim bişey varmı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun ilaç kullanması lazım muhtemelen kursakta da sıvı birikimi var gibi kanatlı uzmanı görmeli

Ömer safa

Yeni Üye
Kuşunuzun ilaç kullanması lazım muhtemelen kursakta da sıvı birikimi var gibi kanatlı uzmanı görmeli
Sizin önere bilceğiniz kullandığınız bi ilaç varmı,hava soğuk dışarı çıkarmayı düşünmüyorum daha çok hasta olur diye ,veya doğal bi yöntem varsa onu yapayım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizin önere bilceğiniz kullandığınız bi ilaç varmı,hava soğuk dışarı çıkarmayı düşünmüyorum daha çok hasta olur diye ,veya doğal bi yöntem varsa onu yapayım
Ben burada net teşhis koyamam yanlış ilaç önerip de daha kötü etmek istemem havlu veya battaniyeye sarıp kafesi o şekilde götürmeniz daha iyi olur zaten sıvı birikimi varsa veteriner onu temizleyebilir veya solunum iltihabı mantar mı, bakteri mı veteriner bunun ayrımını yapabilir 🙏