Falvillenchi
Yeni Üye
Merhaba bildiğiniz gibi muhabbet kuşları 2 farklı renk serisinden olabiliyor sarı (yeşil bazlı) ve beyaz (mavi bazlı) olmak üzere .Benim kuşum ise TURKUAZ renkte. Bu sebeple hangi seriden olduğunu anlayamadım.Kuşumun babası yeşil-sarı parçalı, annesi mavi opaline mutasyonuna sahip ( görsellerini koydum anlayanlar daha iyi analiz edecektir)

Kendisi ise dediğim gibi TURKUAZ renkte oldu onun görsellerini de ekledim.

Dikkat ederseniz sadece kafasında değil gövdesinin de çeşitli yerlerinde sarı tüyler var.Bu kuşun hangi mutasyon ve renk serisine ait olduğunu bilenler yardımcı olabilirler mi? Yanına ona göre bir dişi alacağım farklı seriden.(Tam olarak bilemeyiz diyenler için bu kuşun bebeklik halini ve kardeşlerinin görselini de paylaşabilirim .)

Kendisi ise dediğim gibi TURKUAZ renkte oldu onun görsellerini de ekledim.

Dikkat ederseniz sadece kafasında değil gövdesinin de çeşitli yerlerinde sarı tüyler var.Bu kuşun hangi mutasyon ve renk serisine ait olduğunu bilenler yardımcı olabilirler mi? Yanına ona göre bir dişi alacağım farklı seriden.(Tam olarak bilemeyiz diyenler için bu kuşun bebeklik halini ve kardeşlerinin görselini de paylaşabilirim .)