• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Kuşum hamile

DilannD

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi çift kuşum vardı. Ama çiftleşme oldumu bilemiyorum , goremedim. Ama disi sanki yumurtası ile hamile? Fotoğraf aticam yetmezse daha atarim. Bilgilenmek isterim lütfen😅🙏 Sanki poposuda biraz sisik? Yuvaya baya giriyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi çift kuşum vardı. Ama çiftleşme oldumu bilemiyorum , goremedim. Ama disi sanki yumurtası ile hamile? Fotoğraf aticam yetmezse daha atarim. Bilgilenmek isterim lütfen😅🙏 Sanki poposuda biraz sisik? Yuvaya baya giriyor.
Merhaba yandan ve sırttan fotoğraf, streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen

DilannD

Yeni Üye
Fotolari bunlar videoyu atarim birazdan bekleme var dio videoda. Erkek birakmiyor bisey yanassin disiye😅 Çekemiyorum düzgün

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Fotolari bunlar videoyu atarim birazdan bekleme var dio videoda. Erkek birakmiyor bisey yanassin disiye😅 Çekemiyorum düzgün
Merhaba gebe büyük ihtimalle 😊🤲 kanatlar düşmüş popo şiş, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen

DilannD

Yeni Üye
Altlarini daha yeni degistirdim yapinca atarim ve yeniden teşekkürler hocam 🙏 🙏