I Ipeksubng Yeni Üye Katılım 13 Ağu 2022 Mesajlar 56 Tepkime puanı 11 Puanları 8 31 May 2023 #1 En son ocakta ilk defa hamile kalmıştı 2bos yumurtası olmuştu şuanda da sürekli yuvalikta acaba hamile mi?
En son ocakta ilk defa hamile kalmıştı 2bos yumurtası olmuştu şuanda da sürekli yuvalikta acaba hamile mi?
Ayvalık Jumbo Muhabbet Eski Forumcu Moderatör Üretici Editör Katılım 28 Eki 2022 Mesajlar 3,993 Tepkime puanı 4,874 Puanları 113 31 May 2023 #2 Ipeksubng' Alıntı: En son ocakta ilk defa hamile kalmıştı 2bos yumurtası olmuştu şuanda da sürekli yuvalikta acaba hamile mi? Genişletmek için tıkla ... Fotoğraflardan kuyruk düşük duruyor. Yumurta olabilir. Kalsiyum, mineral, d vitamini desteğini ihmal etmeyelim
Ipeksubng' Alıntı: En son ocakta ilk defa hamile kalmıştı 2bos yumurtası olmuştu şuanda da sürekli yuvalikta acaba hamile mi? Genişletmek için tıkla ... Fotoğraflardan kuyruk düşük duruyor. Yumurta olabilir. Kalsiyum, mineral, d vitamini desteğini ihmal etmeyelim
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 1 Haz 2023 #3 Resimlerden tam olarak anlayamasamda duygu hanıma katılıyorum beli düşmüş ama video ekleyin daha net cevaplar veririz
Resimlerden tam olarak anlayamasamda duygu hanıma katılıyorum beli düşmüş ama video ekleyin daha net cevaplar veririz
Seda. Tutkulu Çeviri Ekibi Kıdemli Üye Katılım 20 Ara 2021 Mesajlar 961 Tepkime puanı 1,526 Puanları 93 1 Haz 2023 #4 diğer belirtiler var mı ? örneğin; dışkı da büyüme var mı ? ne kadar süredir böyle kontrolü ihmal etmeyin.
diğer belirtiler var mı ? örneğin; dışkı da büyüme var mı ? ne kadar süredir böyle kontrolü ihmal etmeyin.
I Ipeksubng Yeni Üye Katılım 13 Ağu 2022 Mesajlar 56 Tepkime puanı 11 Puanları 8 1 Haz 2023 #5 Seda.' Alıntı: diğer belirtiler var mı ? örneğin; dışkı da büyüme var mı ? ne kadar süredir böyle kontrolü ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Onu pek fark edemedim Bayadır eşiyle de cilvelesiyor
Seda.' Alıntı: diğer belirtiler var mı ? örneğin; dışkı da büyüme var mı ? ne kadar süredir böyle kontrolü ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Onu pek fark edemedim Bayadır eşiyle de cilvelesiyor
Seda. Tutkulu Çeviri Ekibi Kıdemli Üye Katılım 20 Ara 2021 Mesajlar 961 Tepkime puanı 1,526 Puanları 93 2 Haz 2023 #6 Ipeksubng' Alıntı: Onu pek fark edemedim Bayadır eşiyle de cilvelesiyor Genişletmek için tıkla ... Kontrol edin video eklersiniz güzel haberler veririz inşallah.
Ipeksubng' Alıntı: Onu pek fark edemedim Bayadır eşiyle de cilvelesiyor Genişletmek için tıkla ... Kontrol edin video eklersiniz güzel haberler veririz inşallah.
I Ipeksubng Yeni Üye Katılım 13 Ağu 2022 Mesajlar 56 Tepkime puanı 11 Puanları 8 3 Haz 2023 #7 Seda.' Alıntı: Kontrol edin video eklersiniz güzel haberler veririz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Diski yeterli mi video ekleyemiyorum Ekli dosyalar 20230603_091238.jpg 924.4 KB Görüntüleme: 5
Seda.' Alıntı: Kontrol edin video eklersiniz güzel haberler veririz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Diski yeterli mi video ekleyemiyorum
Buğra Varol Aktif Üye Katılım 19 Mar 2023 Mesajlar 157 Tepkime puanı 125 Puanları 43 3 Haz 2023 #8 Ipeksubng' Alıntı: Diski yeterli mi video ekleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Dışkı büyük gözüküyor yuvada yatmıyorsa yumurtlayacak olabilir.
Ipeksubng' Alıntı: Diski yeterli mi video ekleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Dışkı büyük gözüküyor yuvada yatmıyorsa yumurtlayacak olabilir.
I Ipeksubng Yeni Üye Katılım 13 Ağu 2022 Mesajlar 56 Tepkime puanı 11 Puanları 8 3 Haz 2023 #9 Buğra Varol' Alıntı: Dışkı büyük gözüküyor yuvada yatmıyorsa yumurtlayacak olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yumurtlamis bileee yeni goruyoruz inşallah boş cikmaz
Buğra Varol' Alıntı: Dışkı büyük gözüküyor yuvada yatmıyorsa yumurtlayacak olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yumurtlamis bileee yeni goruyoruz inşallah boş cikmaz