• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum halsiz

muhabbetkuşum

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik ishal
Hastalık Belirti Tarihi
12 Ara 2023
Ayağı sıkıntılı olduğu tüneklerini indirdim mamasını düz bir kaba koydum aldığım takviye ediciler daha gelmedi. Suyunda 2 damla elma sirkesi koydum mamasında da takviye edici var evde bulunan. (Fotoğrafını ekledim). Sizce eksik olan bir durum var mı? Bir de ayağı için bir krem önerdiniz, terramicyn krem için reçeteye ihtiyacım var mı?
Screenshot_2023-12-14-19-43-23-39_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun, o merhem için reçeteli diye biliyorum, sizin şuan kullandığınız hem mineral hemde vitamin takviyesi ve yeme alıştırmak amaçlı , takviyeler ulaşana kadar kullanabilirsiniz 👍

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayağı sıkıntılı olduğu tüneklerini indirdim mamasını düz bir kaba koydum aldığım takviye ediciler daha gelmedi. Suyunda 2 damla elma sirkesi koydum mamasında da takviye edici var evde bulunan. (Fotoğrafını ekledim). Sizce eksik olan bir durum var mı? Bir de ayağı için bir krem önerdiniz, terramicyn krem için reçeteye ihtiyacım var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 56475

Sirke yarardan çok zararlıdır. Bağırsak florasının bozulmasına sebep olur. Kötü bakteriyi atarken iyilerde yok eder malesef.

Üst Alt