• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum halsiz ve kafesten kaçmaya çalişirken kendine zarar veriyor

alper123557

Yeni Üye
Merhaba,kuşum çok halsiz veterinere götürdüm yalniz kuşumda çok büyük bir değişiklik olmadi veteriner ordayken antiyobotik içirdi ve kendi vitamin karişimini yazdi içinde meyve pureleri var herneyse kuşum kendini öldüresiye kafesten kaçmaya çalişiyor şu an durumu çok kötü oldu, tünekte bile duramiyor 1 tane daha kuşum hep ona zarar veriyor ama dün gece ona hiç saldirmadi sanki moral vermeye çalişiyor gibiydi benca beynine zarar verdi yada hastalandı (üşüttü) neden olabilir ve kuşum hiç bir şey yemiyor hep bağiriyor ve sanirsam ishal değil yemek yemediği için ishal olup olmadığını bilmiyorum

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba ,geçmiş olsun.
Kuşunuzun tünek üzerinde arka ,ön ve yandan olucak şekilde videosunu ve beyaz peçete üzerine yeni yapılmış güncel dışkı fotoğrafını paylaşır mısınız ?
Veterinerin tanısı nedir ?
Hangi ilacları ve antibiyotiği verdi ?
Diğer kuşu başka kafese almanız şu durumda daha iyi belli ki kuşunuz hasta diğer sağlıklı kusta hasta olabilir ,ayrıca dövüyor diyorsunuz bu hasta olan kuş icin daha kötü şu durumda kuslarınızı ayırmanızın daha sağlıklï olacağını düsünüyorum.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba,kuşum çok halsiz veterinere götürdüm yalniz kuşumda çok büyük bir değişiklik olmadi veteriner ordayken antiyobotik içirdi ve kendi vitamin karişimini yazdi içinde meyve pureleri var herneyse kuşum kendini öldüresiye kafesten kaçmaya çalişiyor şu an durumu çok kötü oldu, tünekte bile duramiyor 1 tane daha kuşum hep ona zarar veriyor ama dün gece ona hiç saldirmadi sanki moral vermeye çalişiyor gibiydi benca beynine zarar verdi yada hastalandı (üşüttü) neden olabilir ve kuşum hiç bir şey yemiyor hep bağiriyor ve sanirsam ishal değil yemek yemediği için ishal olup olmadığını bilmiyorum
Kuşunuzun dışkı resmini atabilir misiniz? Bir de videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

alper123557

Yeni Üye
Ayirdim kuşlarimi kuşum birden halsizleşti ve tünek üzerinde duramiyor 2 gündür ayni kafesde en güncel dişkisi bu sanirsam enfeksiyonla ilgili bir şey diyoyordu çok hatirlayamiyorum

Ekli dosyalar

Üst Alt