• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Halsiz, İshal ve çok durgun

HümeyraY

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal, İştah kaybı, Kabarma, Halsizlik, Sürekli Uyku Hali
Hastalık Belirti Tarihi
27 May 2024
Kullanılan İlaç
Aspirin
Merhaba. Muhabbet kuşum ishal oldu. Buradaki bir abinin önerisiyle günde bir kez zeolitli beslemeye başladık. Gervit-W, entrobac, Bt amin forte kullandık ilaveten. 10 gün sonra düzeldi zannedip tedaviyi bıraktık. Bir kaç gün önce ishali tekrar başladı 3 gündür zeolitli beslemeyi sabah akşam yapıyoruz. Vitaminleri de veriyorum ama kendisi yem yemiyor su içmiyor hiç. O yüzden şırıngayla damla damla su veriyorum. Kafesin tabanında duruyor sürekli bazen de yürüyemiyor. Bugün elle besleme yaptıktan sonra da mamayı biraz kustu. Güncel resmini ve dışkı fotoğraflarını da ekliyorum, İstanbul avrupa yakasında işinin ehli bir kanatlı uzmanı önerisi olan varsa da çok sevinirim 🙁 image.jpgimage.jpgimage.jpg

HümeyraY

Yeni Üye
Merhaba. Muhabbet kuşum ishal oldu. Buradaki bir abinin önerisiyle günde bir kez zeolitli beslemeye başladık. Gervit-W, entrobac, Bt amin forte kullandık ilaveten. 10 gün sonra düzeldi zannedip tedaviyi bıraktık. Bir kaç gün önce ishali tekrar başladı 3 gündür zeolitli beslemeyi sabah akşam yapıyoruz. Vitaminleri de veriyorum ama kendisi yem yemiyor su içmiyor hiç. O yüzden şırıngayla damla damla su veriyorum. Kafesin tabanında duruyor sürekli bazen de yürüyemiyor. Bugün elle besleme yaptıktan sonra da mamayı biraz kustu. Güncel resmini ve dışkı fotoğraflarını da ekliyorum, İstanbul avrupa yakasında işinin ehli bir kanatlı uzmanı önerisi olan varsa da çok sevinirim 🙁 Ekli dosyayı görüntüle 66533Ekli dosyayı görüntüle 66533Ekli dosyayı görüntüle 66534

HümeyraY

Yeni Üye
Eklemeyi unutmuşum veterinere götürdüğümüzde asprin ve turuncu renkli bir toz verdi suya karıştırmamız için ama hiç işe yaramadı 😞

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Konum İstanbul gözüküyor durumu da hiç iyi görünmüyor vakit kaybetmeden Vetform Gözde hocaya gitmenizi tavsiye ederim. Zeolit beslemeyi kim önerdi ise doğru söylemiş ancak kanatlı uzmanı mutlaka görmeli diye düşünüyorum.

Vetform Veteriner Alternatif Tıp Merkezi
Merkez, 62, Kemerburgaz Cd. No:25, 34403 Kâğıthane/İstanbul
05066111223

HümeyraY

Yeni Üye
Konum İstanbul gözüküyor durumu da hiç iyi görünmüyor vakit kaybetmeden Vetform Gözde hocaya gitmenizi tavsiye ederim. Zeolit beslemeyi kim önerdi ise doğru söylemiş ancak kanatlı uzmanı mutlaka görmeli diye düşünüyorum.

Vetform Veteriner Alternatif Tıp Merkezi
Merkez, 62, Kemerburgaz Cd. No:25, 34403 Kâğıthane/İstanbul
05066111223

Üst Alt