• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum hala benden korkuyor

çimen09

Aktif Üye
merhabalar kuşumu 3 hafta önce aldım. kafes içinde elime alıştı ama kafes dışında asla gelmiyor kaçıyor. Üzerime bile gelip konmuyor. Aslında çok meraklı bir şey söylerken dikkatle dinliyor, izliyor ama asla gelmiyor. Yem ile kandırmaya çalışıyorum 15-20dk uğraştıktan sonra geliyor. Hiç avucumun içine alıp tutmadım dikkat ediyorum. Bazen çok güzel sevdiriyor kendini tüylerini kabartıyor severken bazen asla kabartmıyor sevdirmek istemiyor. nasıl kendime alıştırabilirim kafes dışında benden kaçmasını istemiyorum.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kafes içi eğitim verdiniz mi yoksa parmağınızı kafesin içine koyunca mı geliyor?

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benim meleğimde bana geç alışmış ama sonra tepemden inmez hale gelmişti. Sabır... kendinize çekmek istiyorsanız sarı ve parlak şeyleri çok seviyordu bizimki. yüzüğünüzü elinizde onun göreceği yakınlıkta tutun. (biraz kol felci olabilir :))) ) yavaş yavaş yaklaşır . zamanla da tepenize çıkar

çimen09

Aktif Üye
Benim meleğimde bana geç alışmış ama sonra tepemden inmez hale gelmişti. Sabır... kendinize çekmek istiyorsanız sarı ve parlak şeyleri çok seviyordu bizimki. yüzüğünüzü elinizde onun göreceği yakınlıkta tutun. (biraz kol felci olabilir :))) ) yavaş yavaş yaklaşır . zamanla da tepenize çıkar
ay inşallah

çimen09

Aktif Üye
bir şey sorabilir miyim ? kuşum avucumun içine girip biraz gagaladıktan sonra avucumun içinde uyudu. olabildiğince kapalıydı avcum normalde hiç sevmezler diye okudum sizce neden yapabilir?

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
bir şey sorabilir miyim ? kuşum avucumun içine girip biraz gagaladıktan sonra avucumun içinde uyudu. olabildiğince kapalıydı avcum normalde hiç sevmezler diye okudum sizce neden yapabilir?
Bir rahatsızlığı yoksa güven :)

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Yavru ise annesinin altında gibi hissediyor avucunuzun içindeyken