• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum güneşten kaçıyor

sorgu

Aktif Üye
Ya bu kuşlar için güneş iyi bi şey değil mi bizimki vampir gibi üstüne güneş geldiği an kaçıyor ordan nedeni ne acaba?

Albay Hüseyin

Yeni Üye
Neden kaçtığı hakkında bir bilgim yok ama evet Güneş görmeleri gerekiyor, ben direkt kafesi alıp Güneş gören yere koyuyorum belirli bi süre.

sorgu

Aktif Üye
Neden kaçtığı hakkında bir bilgim yok ama evet Güneş görmeleri gerekiyor, ben direkt kafesi alıp Güneş gören yere koyuyorum belirli bi süre.
evet ben de öyle yapıyorum ama yanımdayken üstümüze güneş gelince direkt sinirlenip kaçıyor benimki vampir gibi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ya bu kuşlar için güneş iyi bi şey değil mi bizimki vampir gibi üstüne güneş geldiği an kaçıyor ordan nedeni ne acaba?
Kuşlar cam arkasından gelen güneşi sevmez tüylü olduğu için direk derisine ve tüylerine yansır, güneş yakar, güneş geldiğinde banyo yaparsa rahatlar ve güneşten kaçmaz

sorgu

Aktif Üye
Kuşlar cam arkasından gelen güneşi sevmez tüylü olduğu için direk derisine ve tüylerine yansır, güneş yakar, güneş geldiğinde banyo yaparsa rahatlar ve güneşten kaçmaz
peki nasıl güneş görmesini sağlayacağız kışın?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
peki nasıl güneş görmesini sağlayacağız kışın?
Cam arkasından alınan güneşin vitamin açısından faydası yoktur
D vitamini b vitamini takviyesi yapacaksınız 😊

Üst Alt