• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kayıp Kuşum Güneş Kayboldu (Aksaray)

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Merhabalar X'te kayıp hayvanlar için bir yer vardı sanırım @Mert G.🥇 biliyordu.Bunun dışında civar petshoplara söyleyin kuş yemi almaya gelen olacaktır.Market gibi insan olan yerlere de ilan yapıştırabilirsiniz.Çok geçmiş olsun size döner inşallah

Zehra_

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Etrafımızda petshop yok ve çok yüksek gökyüzünden uçtu. Bir gece geçti, birinin bulduğunu umuyorum sadece.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İlanınızı biraz düzenledim sosyal hesap ve iletişim no yazmak yasaktır.Bulanlar konuya yazacaktır yada DM üzerinden ulaşacaktır 👍 etrafı açıksa kafesini balkona koyun yolu bulursa gelir ve hilye kardeşimin belirttigi gibi ilanlar veriniz inşallah bulunur

Zehra_

Yeni Üye
Teşekkür ederim. Dünden beri kuşumun sesini açıyorum ama etraf maalesef açık değil ara sokak sayılıyor ve ana cadde üzerinden uçtu. Gittiği yönden bakmadığım yer kalmadı maalesef bulamadım.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Dünden beri kuşumun sesini açıyorum ama etraf maalesef açık değil ara sokak sayılıyor ve ana cadde üzerinden uçtu. Gittiği yönden bakmadığım yer kalmadı maalesef bulamadım.
X uygulamasında kayıp canlar diye bölüm var ordan ilan verin

Tevfik

Yeni Üye
X ve Facebook gruplarında mutlaka paylaşın, çok geçmiş olsun. Hatta bulana bir miktar ödül vereceğinizden söz ederseniz daha etkili olur. Aksaray içerisinde ne kadar kanatlı hayvan grubu var ise mutlaka paylaşın, etkili olacaktır.

Üst Alt