• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum grip oldu

bzdmsamet

Aktif Üye
Merhaba herkese aslında bu kadar net bir başlık ne kadar doğru bilemedim ancak tahminlerim bu yönde yaklaşık 2 haftadır gribim maalesef ki kuşuma da geçtiğinin düşüncesindeyim hapşuruyor tıs tıs dün gece 4 dolaylarında da yine hapşurmanın biraz daha sesli ve tıksırmalı halinde sesi geliyordu hemen üstünü örttüm beslenmesinde sorun yok kızıl dar darı yiyor bol bol kafesinde mineral takviyeside var taş halinde bugünde biraz limon çayı verdim içti acaba bir sorun olur mu ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Size de geçmiş olsun minik yavrunuza da 🙏🏻 benden de oğluma zamanında Corona virüs geçmişti. Ama atlattı herhangi bir sorun olmadı. Sizin yapmanız gereken çok fazla temasta bulunmayın. Takviyeleri ihmal etmeyin. Gervit ve entrobac ı. Arada sebze meyve de verin. Gervit vereceğiniz günler sebze meyve vermeyin. Ayrıca mutlaka kekik çayı yapıp suluğuna koyun. İçsin doğal antibiyotik. Kekik spreyinden de faydalanabilirsiniz burun deliklerine gelecek şekilde fısfıslayın Söyleyeceklerim bu kadar 🖐🏻