• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum grip mi?

Şerbet

Paylaşımcı
Daha önce ishal problemi vardı çok şükür burda yardım ettiniz yeni yeni düzeldi ishali. Şimdi de hapşırıyor ve burnundan sular çıkıyor uçarken tıkanıyor nefessiz kalıyor ne yapmalıyım lütttfen yardım edin.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tunekte fotoğrafını ve dışkısını görmek gerekir

Şerbet

Paylaşımcı
Tunekte fotoğrafını ve dışkısını görmek gerekir
Dışkı bazen hafif sulu olabiliyor hapşırık gibi birşey yapıyor sular saçılıyor telefon ekranına. Burnunu sürekli bir yerlere sürüyor kaşınıyor sanırım

EnesGenç

Eski Forumcu
Kusunuzun karnı çok sos geldi bana

Bahar Y.

Müdavim
Dışkı bazen hafif sulu olabiliyor hapşırık gibi birşey yapıyor sular saçılıyor telefon ekranına. Burnunu sürekli bir yerlere sürüyor kaşınıyor sanırım
Kuşu uzun kursağına hafif baskı yapar mısınız, sıvı çıkacak mı gagadan

EnesGenç

Eski Forumcu
Kusnunuzun tüyü altında bir yara varmi enfeksiyon kapmış olabilir durum ciddi bir durum şişlik ne kadar süredir devam etmekte

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eczaneden mikostatin günde bir kez ağızdan bir damla damlatın.. suyuna probiyotik verin ve günlük probiyotigi tazeleyin bir hafta bu tedaviyi uygulayın.. tedavi boyunca mineral ve kalsiyum taşlarini çıkarın ve yem harici bişey vermeyin..son olarsk da verdiğiniz yemin markası nedir?

Şerbet

Paylaşımcı
Eczaneden mikostatin günde bir kez ağızdan bir damla damlatın.. suyuna probiyotik verin ve günlük probiyotigi tazeleyin bir hafta bu tedaviyi uygulayın.. tedavi boyunca mineral ve kalsiyum taşlarini çıkarın ve yem harici bişey vermeyin..son olarsk da verdiğiniz yemin markası nedir?
Garden mix kuşum iyileşir mi?

Şerbet

Paylaşımcı
Hocam probiyotik yarım suluga mercimek tanesi kadar mı olacak? Oğlumun nesi var iyleşebilecek mi? Tedavi süresince kafeste mi kalsın normalde evde serbest geziyor bizimki

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
öncelikle geçmiş olsun, en kısa sürede düzeleceğini umut ediyorum.

Önce ishal ardından bu şikayetlerin sebebi bulunmalı;
Kuşunuzun kafesinin bulunduğu yeri tanımlar mısınız? Nerede duruyor?
Garden mix yemi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? yakın zamanda değiştirdiniz mi? ve aldığınız yem kaç kglık, ne zaman açtınız?
yediği bir şeyden yada yemden etkilendiğini düşünüyorum.

@Şehmus BAKIR ustanın verdiği tedaviyi mutlaka uygulayıp, durumu ile ilgili bilgi paylaşmaya devam edin lütfen.

Sağlıklı günler.

Şerbet

Paylaşımcı

Garden mix yemi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? yakın zamanda değiştirdiniz mi? ve aldığınız yem kaç kglık, ne zaman açtınız?

@Şehmus BAKIR ustanın verdiği tedaviyi mutlaka uygulayıp, durumu ile ilgili bilgi paylaşmaya devam edin lütfen.yemi hep aynı bazen dal darı veriyoruz kafes cama yakın fotosunu koyuyorum.

Sağlıklı günler.
Garden mix 1000 g çok kalmıyor zaten 2 haftada bitiyor biz yemliğin içindekini cam önüne diğer kuşlara bırakıyoruz erken bitiyor. Bu kursak enfeksiyonu dişi kuşa zarar verir mi ve hamilelere zararı var mıdır?

Şerbet

Paylaşımcı

@Şehmus BAKIR ustanın verdiği tedaviyi mutlaka uygulayıp, durumu ile ilgili bilgi paylaşmaya devam edin lütfen.

Sağlıklı günler.
@Serkhan79 bu arada çok sağolun Allah razı olsun

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
@Serkhan79 bu arada çok sağolun Allah razı olsun
rica ederim, bunun için buradayız.
Eğer kuşunuz gursak mantarıysa tabii ki tedavi edilmezse zarar verir hatta ölümle bile sonuçlanabilir.
Hamileler derken insandan bahsediyorsanız, normalde kuşların hastalıkları insanlara geçmez, hijyeni sağlamazsanız en fazla mikrop kapabilirsiniz.