• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum gittikçe kötüleşiyor?

GriMavis

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kusma, kursak mantarı, yem kusma
Hastalık Belirti Tarihi
21 Nis 2022
Merhaba, daha önce de yazmıştım. Kuşumu veterinere götürdüm iki kez kursağı şişmiş dedi sanırım mantarı var. Antibiyotik, mide bulantısı ve kusmadından ötürü zencefilli ve sirkeli bir ilaç aynı zamanda kanatlarını da kontrol etti ve A vitamini ilacı verdi. Tüm bu ilaçları ağızdan vermemi suya katmamamı söyledi. Kuşu yakalayıp ağzından verdim sabah ve yem yemiyor hali kötü gibi. Stres olduğu için çok kustu. Ayrıca garip bir ses çıkarıyor anlamadım nefes mi alamıyor acaba? Veterinerin verdiği ilaçları bir haftadan fazladır kuşa veriyorum ama kusması vs. bitmiyor. Önerebileceğiniz bir ilaç var mıdır eczaneden vs. alayım. Lütfen yardım edin.Ekli dosyayı görüntüle 25106

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun durumunda iyileşme olmamış verilen ilaçlar fayda göstermemiş megabakteri yayılmış olsa gerek nerede ikamet ediyorsunuz? İyi bir kanatlı uzmanina götürmek icab eder ve yapılani verilen ilaçları kendisine anlatırsanız daha iyi sonuçlar alırsınız..

GriMavis

Yeni Üye
Merhaba İstanbul Kartal’da ikamet etmekteyim. Ben yarın Ankara’ya gidiyorum öğrenciyim. Alabileceğim bir ilaç varsa yardımcı olur musunuz lütfen kuşu böyle bırakıp gitmek istemiyorum ama mecburum ailemden rica edeceğim götürsünler. Triflucan vs. diyor bazıları lütfen ilaç önerebilir misiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Benimde arabam yok ve inanın zamanım da yok sadece kuşun durumu kritik bu yüzden getirin dedim yardımcı olalım daha da kötü olmadan

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İstendiği takdirde her şey olur. Bende metrobüsle götürmüştüm kuşu fakülteye ve o zaman çok yağmur yağıyordu. 45dk kadarda yol yürümüştüm metrobüsten indikten sonra. İyice sarıp sarmalayıp götürdüm kuşa bir şey olmasın diye. Sizde bugün içinde götürebilirsiniz. Kartalda marmaray var. 4. Leventte metroya hangi duraktan binilecekse oraya kadar marmarayla geçip metroya binebilirsiniz. Siz elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi.

Üst Alt