• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum felç oldu

yaprakner

Yeni Üye

4 yaşında oğlum kuşla oynarken ne yaptıysa kuş Bi anda felç oldu. 2 gündür veterinere gidiyoruz. Kuş olduğu için garanti veremiyorum diyor. İlk durumunda hiç ayakta duramıyordu. Şuan bu durumda yem yemesinde sorun yok. Evde de uygulayabilecegim bir şey var mı? İyileşir mi durumu beni çok üzüyor.

Doğacı

Eski Forumcu
Kanatlı uzmanı veteriner hekime mi gittiniz? Gittiğiniz veteriner hekim kanatlı hekimi değilse hiç götürmeyin,kanatlı uzmanına gitmesi gerekir.
Topla oynuyor olması olumlu bir durum.

yaprakner

Yeni Üye
Kanatlı uzmanı veteriner hekime mi gittiniz? Gittiğiniz veteriner hekim kanatlı hekimi değilse hiç götürmeyin,kanatlı uzmanına gitmesi gerekir.
Topla oynuyor olması olumlu bir durum.
Olduğum yer küçük ilk bulduğum veterinere gittim yoğun bakım kafesine koydular 3 gün üst üste. Şırınga ile ilaç verdiler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

4 yaşında oğlum kuşla oynarken ne yaptıysa kuş Bi anda felç oldu. 2 gündür veterinere gidiyoruz. Kuş olduğu için garanti veremiyorum diyor. İlk durumunda hiç ayakta duramıyordu. Şuan bu durumda yem yemesinde sorun yok. Evde de uygulayabilecegim bir şey var mı? İyileşir mi durumu beni çok üzüyor.
Bu kuşun çok acil kanatlı uzmanına gitmesi gerek çünkü muhtemelen kuruma var emin olmamız için kilosunu tartıp yazar mısınız

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör