• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum eşini kaybetti. Veterinere gitmem gerekiyor mu?

corvoscaletta

Yeni Üye
Merhabalar. Erkek kuşum bir haftadır çok halsizdi sürekli uyuyor ve anüsüne dışkı yapışıyordu. dün kendisinden kötü bir koku gelmeye başladı ve veterinere götüremeden bu sabah maalesef kaybettik. dişi kuşum o hastayken ben kafes bulana kadar birkaç gün onunla birlikte kaldı. kendisinde hiçbir belirti yok. yemek yiyor su içiyor. sabah yaptığı dışkıları bu şekilde. şimdi de yine anüs kısmında dışkı olduğunu gördüm ve inanılmaz korkuyorum çünkü diğeri de önce halsizlik sonra bu şekilde başlamıştı. halinde bir sıkıntı yok hatta oyun bile oynuyor sadece tek belirtiler bunlar. Veterinere gitmem gerekiyor mu?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. Erkek kuşum bir haftadır çok halsizdi sürekli uyuyor ve anüsüne dışkı yapışıyordu. dün kendisinden kötü bir koku gelmeye başladı ve veterinere götüremeden bu sabah maalesef kaybettik. dişi kuşum o hastayken ben kafes bulana kadar birkaç gün onunla birlikte kaldı. kendisinde hiçbir belirti yok. yemek yiyor su içiyor. sabah yaptığı dışkıları bu şekilde. şimdi de yine anüs kısmında dışkı olduğunu gördüm ve inanılmaz korkuyorum çünkü diğeri de önce halsizlik sonra bu şekilde başlamıştı. halinde bir sıkıntı yok hatta oyun bile oynuyor sadece tek belirtiler bunlar. Veterinere gitmem gerekiyor mu?
Merhaba öncelikle başınız sağ olsun 🤲
Şuan dışkının popoya yapışıp sünmesi iç parazit belirtisi dir, dışkılarda o şekilde
Birbirine geçer temasla😔
Biran evvel zeolit tozu kullanmalısınız
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Günde 1 defa mercimek tanesi kadar yemine serpili yedirilecek en az 10 gün ve hergün
Kuşlar için mamaist.com da var bu yüzden ordan temin edin lütfen

Üst Alt