• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Erkeği Dövüyor

hasanclm00

Yeni Üye
Arkadaşlar benim dişi 6 tane doğurdu 2 si çıktı anne babayı dövüyor hep baba annenin ağzına bişeler koyuyor sonra kafasına falan kaşıyor işi bittikten sonrada babayı dövüyor hep, bu kuşlar yumurtadan çıktıktan beri var ne yapmam gerekiyor erkeği alıp başka yere koyuyorum 2 3 saat geri koyuyorum yine aynı yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

hasanclm00

Yeni Üye
Erkeği koyuyorum dişiye ağzına kusuyormu besliyormu bişeler yapıyor dişi 5 10 dk sonra erkeğe saldırıyor dün ayağının üst kısmını yaralamıştı kandı hep ayak parmaklarıda ayıracam artık büyüyene kadar yavrular bide reis bu yumurta mamasımı anneye mi verecez bide son olarak yavrular büydükten sonra aynı şekilde saldırırmı çünkü bereber büyüdüler 1 aydan beri TEŞEKKÜRLER

hasanclm00

Yeni Üye
Bide reis erkek yuvaya geçmek istiyo hep ama dayak ta yiyiyor senide yoruyoz kusura bakma

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Erkeği ayırın anne iki yavruya bakar aksi takdirde anne erkeği öldürebilir

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Her evde olan şeyler malesef bu olaylar tek farkı muhabbet kuşlarında dişiler daha baskın karakterlerdir o yüzden erkek dayak yer çoğunlukla.Ayırmak daha doğru olur , benimde bir ciftim vardı bu şekilde olan ben ayirmiyordum ama siz ayirin iyi gozlem şartbu durumlarda.

Üst Alt