• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ekmek yedikten sonra garip şeyler yapıyor

berathasan2834.

Yeni Üye
biraz ekmek vermiştim yedi sonra ekmeği kustu ilk defa besliyorum bu konuda aşırı cahilim ve şuan korkuyorum boğulma haraketi gibi bir şey böyle sanki burunuz tıkalı nefes almaya çalışır gibi sesler geldi ve birşey çiğniyor gibi görünüyor şuan bu haraketi kesti yine yaparmı ?

Hey2011

Paylaşımcı
Hiç bir kuş türüne ekmek verilmemelidir. Bir daha ekmek vermeyin . Eğer yapmaya devam ederse konuyu güncelleyin.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
biraz ekmek vermiştim yedi sonra ekmeği kustu ilk defa besliyorum bu konuda aşırı cahilim ve şuan korkuyorum boğulma haraketi gibi bir şey böyle sanki burunuz tıkalı nefes almaya çalışır gibi sesler geldi ve birşey çiğniyor gibi görünüyor şuan bu haraketi kesti yine yaparmı ?
Ekmek mayalıdır, kursak mantarına davetiye çıkarır, vermeyin insan gıdaları, yem, taze su, tohum ve vitaminler, sebze meyve başka birşey yok 👍

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuza ekmek vermeyin lütfen hatta hiçbir insan gıdası vermeyin 🙂 Şu an sadece gözlemleyin, sindirim problemi olmuş bir daha olursa tekrar güncelleyin, geçmiş olsun 🙏