• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusum duzgun ucamıyor

blny

Yeni Üye
Muhabbet kusumda hormon dengesizligi var, yumurtlarken falan hastalanıyor. birkac gundur gayet iyi, yumurtlamayacak muhtemelen(olay bununla alakalıysa diye soyledim.)

Kafesten cıkmaya hevesli, kafeste tepiniyor cıkmak icin. topuyla oynuyor yem yiyor kahvaltı masasına geliyor hatta su an telefonuma cıktı kendini kaşıuor. hasta diye birkac gun hic cıkarmamıstık ki cıkarsak da hasta old icin hareket etmiyodu. iki uc gundur 15 20 dakikalıgına cıkarıyoruz fakat duzgun ucamıyor. yorgun gibi az ucuyor kanepeden kanepeye ucarken hemen alcalıyor. neden olabilir acaba kanatlarında da bir soeun var gibi durmuyor fakat koyacagım medyaya simdi.

Ekli dosyalar

blny

Yeni Üye
Kuşunuz kaç gram biliyor musunuz? Tüy döneminde miydi?
kaç gram bilmiyorum. sanırım yumurtlama döneminden yeni çıktı(hormon dengesizligi oldugu icin kestiremiyorum cok, 3 4 gundur yumurtlamadı ama) ve tüy döneminde de degil

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kusumda hormon dengesizligi var, yumurtlarken falan hastalanıyor. birkac gundur gayet iyi, yumurtlamayacak muhtemelen(olay bununla alakalıysa diye soyledim.)

Kafesten cıkmaya hevesli, kafeste tepiniyor cıkmak icin. topuyla oynuyor yem yiyor kahvaltı masasına geliyor hatta su an telefonuma cıktı kendini kaşıuor. hasta diye birkac gun hic cıkarmamıstık ki cıkarsak da hasta old icin hareket etmiyodu. iki uc gundur 15 20 dakikalıgına cıkarıyoruz fakat duzgun ucamıyor. yorgun gibi az ucuyor kanepeden kanepeye ucarken hemen alcalıyor. neden olabilir acaba kanatlarında da bir soeun var gibi durmuyor fakat koyacagım medyaya simdi.
Merhaba, yumurta vücudundan Calsiyum, mineral ve önemli vitaminleri alır doğal olarak eksilir😊
Güçlenmesi gerekli
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler
Rutin kullanılmalıdır, bağışıklığı da düşüyor, biran evvel temin edin lütfen, kullandıkça toparlar ve uçar, endişe etmeyin 🤲😊

blny

Yeni Üye
Merhaba, yumurta vücudundan Calsiyum, mineral ve önemli vitaminleri alır doğal olarak eksilir😊
Güçlenmesi gerekli
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler
Rutin kullanılmalıdır, bağışıklığı da düşüyor, biran evvel temin edin lütfen, kullandıkça toparlar ve uçar, endişe etmeyin 🤲😊
çok tesekkur ederiim

Üst Alt