• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum duvara çarptı

oylesine

Aktif Üye
Kuşum sertçe duvara çarptı gagasında biraz çatlak oluştu. Bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Kafese geri koydum uyuklamaya başladı. Yürümesinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum tünekte hareket edebiliyor. Uzun mesafede uçurmadım ama kısa mesafe uçabildi.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir video rica edebilir miyiz. Şuan uyuklaması yada kabarması normal şokta olduğu için. Az yem de yiyebilir. Diski da düzensiz olabilir. Stresini alması için kafesine daldarı asın. Bir müddet güvenli ortamından yani kafesinden çıkartmayın. Başka bir yerinde darbe var mı kanat yada gövde de. Gaga çatlağı için terramycin merhem ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz. Ama çatlak mühim bir şey gibi durmuyor. Dışkı yı takip edin düzensizlik süreklilik arz edecek mi. Ama bir video görelim. Her ihtimale karşı güncel dışkı fotosu da alalım.

oylesine

Aktif Üye
3 farklı video ekliyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Diğer bölgelerine de darbe aldı mı tam bilemiyorum maalesef :/
Streamable Video
Güncel dışkısını yapınca atacağım

Yıldız35

Paylaşımcı
Geçmiş olsun umarım bir şeyi yoktur görümce çok üzüldüm:(
Gagasi ucundan çatlamış zamanla geçer ama başka bir şey olmamış olsun insallah

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
3 farklı video ekliyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Diğer bölgelerine de darbe aldı mı tam bilemiyorum maalesef :/
Streamable Video
Güncel dışkısını yapınca atacağım
Kıyamam korkmuş baya. Ama ilk video da çabuk toparlamışa benziyor. Siz dediğim gibi dışkıları takip edin. Bugün kafesinden çıkartmayın dediğim gibi stresi için daldarı asın. Gözlemleyin farklı bir durumla karşılasırsanız bu konu altına güncelleme yaparsınız. Rica ederim geçmiş olsun minik dostunuza 🙏🏻

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşum sertçe duvara çarptı gagasında biraz çatlak oluştu. Bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Kafese geri koydum uyuklamaya başladı. Yürümesinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum tünekte hareket edebiliyor. Uzun mesafede uçurmadım ama kısa mesafe uçabildi.
Geçmiş olsun. Gagaya tatlı badem yağı sürün hücreleri çabuk yeniler.

oylesine

Aktif Üye
Kıyamam korkmuş baya. Ama ilk video da çabuk toparlamışa benziyor. Siz dediğim gibi dışkıları takip edin. Bugün kafesinden çıkartmayın dediğim gibi stresi için daldarı asın. Gözlemleyin farklı bir durumla karşılasırsanız bu konu altına güncelleme yaparsınız. Rica ederim geçmiş olsun minik dostunuza 🙏🏻
Çok naziksiniz, çok teşekkür ederim. Dışkı güncellemesi yapacağım 🙏🏻