A aek40 Yeni Üye Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Ocak 2025 #1 Kuşum duvara çarptı burnu kanadı temizledikten sonra delik olduğunu gördüm ne yapmam lazım hareketlerinde bi değişiklik yok kanama durdu
Kuşum duvara çarptı burnu kanadı temizledikten sonra delik olduğunu gördüm ne yapmam lazım hareketlerinde bi değişiklik yok kanama durdu
Tarık T. Eski Forumcu Teknik Ekip Kıdemli Üye Katılım 4 Haz 2023 Mesajlar 1,463 Tepkime puanı 2,158 Puanları 113 18 Ocak 2025 #2 @Aslı Ö. @Demet bükay
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,658 Tepkime puanı 13,939 Puanları 113 18 Ocak 2025 #3 aek40' Alıntı: Kuşum duvara çarptı burnu kanadı temizledikten sonra delik olduğunu gördüm ne yapmam lazım hareketlerinde bi değişiklik yok kanama durduEkli dosyayı görüntüle 76457Ekli dosyayı görüntüle 76458 Genişletmek için tıkla ... Merhaba, geçmiş olsun, eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen, çok çabuk enfeksiyon kaparhemen önlem alırsanız çok çabuk iyileşir Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur Ekli dosyalar images.jpeg 16.4 KB Görüntüleme: 0
aek40' Alıntı: Kuşum duvara çarptı burnu kanadı temizledikten sonra delik olduğunu gördüm ne yapmam lazım hareketlerinde bi değişiklik yok kanama durduEkli dosyayı görüntüle 76457Ekli dosyayı görüntüle 76458 Genişletmek için tıkla ... Merhaba, geçmiş olsun, eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen, çok çabuk enfeksiyon kaparhemen önlem alırsanız çok çabuk iyileşir Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur