• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! KUŞUM DURGUN, ÖTMÜYOR, TÜYLERİNİ YOLUYOR.

Hastalık Belirtileri
Tüylerini yoluyor, çok az kaka yapıyor.
Hastalık Belirti Tarihi
27 Tem 2021
Herkese esenlikler. İyi akşamlar. 27 Tem 2021 tarihinde bir muhabbet kuşu aldım, yani alalı 4 gün oldu. Kuşum yaklaşık 4-5 aylık. Yemini, suyunu kesinlikle eksik etmiyoruz. İlk günden beri çok az kaka yapıyor. Ötüyordu, kafesin içinde yerinde durmuyordu. Her gün balkona çıkarıyorduk. Açık havayı görünce yerinde durmuyordu zaten. Ancak bir sorun var, dünden beri hafif hafif tüylerini koparmaya başladı. Bugün sabah ailecek çarşıya çıktık, acil işlerimiz vardı. Gece saat 22.30 gibi geldik. Tüylerinden baya koparmış, normalde kuş sesi açtığımda susmayan kuşum, şimdi ötmez oldu. Arada uyur gibi gözlerini kısıyor. Korkmaya başladık. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.. :(

Arkadaşlar şimdi kuş sesi açtım. Sesi hafif kısık ta olsa ötüyor. Sanırım hasta. İlaç almak istemiyorum, daha çok küçük. Doğal yöntemlerle neler yapabilirim?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı resmi görebilir miyiz..ilaç gerekiyorsa verilecek küçükle alakası yok çocuklarda ilaç içiyor sadece ona göre dozaj ayarlanır 👍 yediği yemi de görebilirmiyiz