H Hamzayrc Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2024 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 16 Ağu 2024 #1 Arkadaşlar yardım edin lütfen kuşum dün gece kafesinde takılırken düştü ve gaga kabuğu attı bilmiyorum kötü birşeymi korkuyorum ona birşey olucak diye
Arkadaşlar yardım edin lütfen kuşum dün gece kafesinde takılırken düştü ve gaga kabuğu attı bilmiyorum kötü birşeymi korkuyorum ona birşey olucak diye
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,376 Tepkime puanı 4,251 Puanları 113 16 Ağu 2024 #2 Kuşunuzun resmini paylaşabilir misiniz
H Hamzayrc Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2024 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 16 Ağu 2024 #3 brckfb' Alıntı: Kuşunuzun resmini paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... gagasının kabuğu fazla gözükmüyor kameram kötü o yüzden Ekli dosyalar image.jpg 1.2 MB Görüntüleme: 5
brckfb' Alıntı: Kuşunuzun resmini paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... gagasının kabuğu fazla gözükmüyor kameram kötü o yüzden
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,376 Tepkime puanı 4,251 Puanları 113 16 Ağu 2024 #4 Gagası hafif zedelenmiş gibi duruyor, tatlı badem yağı sürün. BT amin Forte yarım suluğa 8 damla haftada iki kez verin. En az bir gün arada temiz su içsin Yem yiyebiliyor değil mi?
Gagası hafif zedelenmiş gibi duruyor, tatlı badem yağı sürün. BT amin Forte yarım suluğa 8 damla haftada iki kez verin. En az bir gün arada temiz su içsin Yem yiyebiliyor değil mi?
H Hamzayrc Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2024 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 16 Ağu 2024 #5 Neşesi yerinde yem yiyebiliyor birşey oldu diye korkmuştum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,376 Tepkime puanı 4,251 Puanları 113 16 Ağu 2024 #6 Hamzayrc' Alıntı: Neşesi yerinde yem yiyebiliyor birşey oldu diye korkmuştum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... O zaman dediklerimi yapın ve mutlaka BT amin Forte verin. B vitamini gaga ve tüyler için önemli Tatlı badem yağı da iyi gelir
Hamzayrc' Alıntı: Neşesi yerinde yem yiyebiliyor birşey oldu diye korkmuştum teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Genişletmek için tıkla ... O zaman dediklerimi yapın ve mutlaka BT amin Forte verin. B vitamini gaga ve tüyler için önemli Tatlı badem yağı da iyi gelir
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,730 Tepkime puanı 12,515 Puanları 113 16 Ağu 2024 #7 Hamzayrc' Alıntı: gagasının kabuğu fazla gözükmüyor kameram kötü o yüzdenEkli dosyayı görüntüle 67939 Genişletmek için tıkla ... Vazelin veya tatlı badem yağı sürebilirsiniz faydasını görürsünüz
Hamzayrc' Alıntı: gagasının kabuğu fazla gözükmüyor kameram kötü o yüzdenEkli dosyayı görüntüle 67939 Genişletmek için tıkla ... Vazelin veya tatlı badem yağı sürebilirsiniz faydasını görürsünüz