• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Dışkısını Yiyor

ThorOps

Aktif Üye
kuşum Dışkısını yemeye başladı, kafeside kemiriyor, bu 1 haftadır veterinerin verdiği vitamin bitmişti bittikten sonra yapmaya başladı tahminimce vitamin eksikliği ama kafesinde kalamar kemiğide var haftalık multivitamin koyuyorum, elma meyve felan verdiğimde uzun bir arayla yapmıyor ama sonrasında yine tüneği felan ısırıyor, tüneği tahta

ThorOps

Aktif Üye
kuşum Dışkısını yemeye başladı, kafeside kemiriyor, bu 1 haftadır veterinerin verdiği vitamin bitmişti bittikten sonra yapmaya başladı tahminimce vitamin eksikliği ama kafesinde kalamar kemiğide var haftalık multivitamin koyuyorum, elma meyve felan verdiğimde uzun bir arayla yapmıyor ama sonrasında yine tüneği felan ısırıyor, tüneği tahta
extra bilgi, tüy dökdü bayağı kafasındaki tüyleri bundan 1 hafta önce tamamlamıştı, şimdiki tüyleri vücuttan galiba tam anlamadım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
B vitamini verin haftada 2 gün, bir de kaya tuzu alın taş gibi olanlardan büyük, verin yalaması da yeterli 😊