• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Dişi mi?

tombikmavis

Yeni Üye
Merhaba benim 4 yaşlarında erkek muhabbet kuşum var. Eşi öldüğü için sıkılıyordu bende yanına arkadaş alayım dedim.

20250404_192531.jpgAldığım yer kuşun dişi olduğunu söyledi. Ama herkes erkek diyor. Bende şaşırdım sizde bi bakar mısınız?

Mert G.

Eski Forumcu

Demir E.

Müdavim
Merhaba benim 4 yaşlarında erkek muhabbet kuşum var. Eşi öldüğü için sıkılıyordu bende yanına arkadaş alayım dedim.

Ekli dosyayı görüntüle 83123Aldığım yer kuşun dişi olduğunu söyledi. Ama herkes erkek diyor. Bende şaşırdım sizde bi bakar mısınız?
Malesef erkek, ama siz bu kuşu degisterecekseniz ceresi kahverengi kuş alın.

Mert G.

Eski Forumcu
Erkek anlasır ama kızgınlığı gırınce sıkıntı çıkabilir. Ama dıyorsanız büyünce iki tane disi alırım iyi olur bu iyi fikir

tombikmavis

Yeni Üye
Ayrı ayrı bakın daha iyi olur sonra eş alırsınız çok tatlı çünkü
Erkek kuşum bu kadar çiftleşme sevdalısı olmasaydı sorun yoktu 😀 Beni eşi zannediyor herhalde evde olmadığımda avaz avaz bağırıyor.
Bu yüzden dişi istiyorum.
Şimdi bunu ayırsan yukarıda arkadaşın dedigi gibi yeni kuşta büyüyüp eş isteyecek.

Mert G.

Eski Forumcu
Erkek kuşum bu kadar çiftleşme sevdalısı olmasaydı sorun yoktu 😀 Beni eşi zannediyor herhalde evde olmadığımda avaz avaz bağırıyor.
Bu yüzden dişi istiyorum.
Şimdi bunu ayırsan yukarıda arkadaşın dedigi gibi yeni kuşta büyüyüp eş isteyecek.
İyi ama sız bunu iyice kendınıze ayırırsanız cıftlesmek istemez belki