• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum diğer kuşa üstünlük kuruyor ?

zuzuzuuu

Yeni Üye
Merhabalar ,iki erkek muhabbet kuşum var biri arkadaşımın kuşuydu bakamayinca bana verdi 1 yaşında ve 3 aydır bizimle benim kusum Zuzuda 7 aylık erkek ve 5 aydır bizimle ilk başta büyük olan kuşun zuzuya zarar verebilecegini düşünmüştüm ama işler biraz ters gibi ne zman diğer kuşa bir yiyecek uzatsam Zuzu ondan alıp kaçırıyor aynı şekilde oyuncaklarına da öyle yapıyor.Arkadaşımin kuşu ise Zuzuya bir şey yapmadan geri çekiliyor.Bir durgunluğu var gibi tam olarak mutlu değil gibi bu sorunu nasıl çozebilirim Evi tam olarak benimseyemedi mi sevmedi anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ortamı değişmiş mutsuz olması normal. Zamanla düzene girer siz ilginizi eksik etmeyin. Üstünlük olayıda sizin kuşunuzun ortamı artık onun alanı olmuş ve diğer kuş onun alanına dahil edilmiş. Bu üstünlüğü kurmak istemeside normal. Alan onun alanı ve hemde hemcinsi.

zuzuzuuu

Yeni Üye
Ortamı değişmiş mutsuz olması normal. Zamanla düzene girer siz ilginizi eksik etmeyin. Üstünlük olayıda sizin kuşunuzun ortamı artık onun alanı olmuş ve diğer kuş onun alanına dahil edilmiş. Bu üstünlüğü kurmak istemeside normal. Alan onun alanı ve hemde hemcinsi.
3 ay oldu arada ötüyor kur yapıyor ama benim kuşum kadar neşeli gözükmüyor alısma süreci ne kadar sürer hep böyle olur diye korkuyorum onu mutlu etmek için nasıl yaklasmalıyım

Üst Alt