• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum diğer kuşa saldırıyor

Emirqqq

Yeni Üye
1000012143.jpg1000012144.jpg1000012142.jpg
Dişi elegansıma erkek eş aldım kafese koydum an üstüne atladı kafasını ısırmaya basladı, önceki elegans erkek petshopcu ve benim aptallıgım yüzünden öldü nahapmalıyım alısırlar mı başka kafes falan mı lazım

İsmail Ayan

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 74226Ekli dosyayı görüntüle 74227Ekli dosyayı görüntüle 74228
Dişi elegansıma erkek eş aldım kafese koydum an üstüne atladı kafasını ısırmaya basladı, önceki elegans erkek petshopcu ve benim aptallıgım yüzünden öldü nahapmalıyım alısırlar mı başka kafes falan mı lazım
Merhaba Eğer ki Üretim Yapacaksanız Dişiyi Üretim Yapacağınız Kafesten Çekmeniz Gerekiyor
Üretim Yapmayıp Sadece Beslemek İstiyorsanız İse Gene 1 Hafta Ayırın Sonra Yan Yana Koyun Gözlemleyin Kuşlar Yanlarına Kuş Gelince Kabullenemiyorlar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir hafta başka kafeste yan yana olsunlar, eş tutmaktan ziyade hastalıktan da korumak lazım 🙏

mortsvivants

Paylaşımcı
bu türü öğrendiğimden beri o kadar hoşuma gidiyor ki acayip istiyorum nedense.. dehşet güzel renkleri var mesela bu gri mavi olanı ilk kez görüyorum ve muazzam :love:

Üst Alt