• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum dengesiz duruyor tünekte

Yasemin.

Yeni Üye
Muhabbet kuşum hala alışamadı kötü muamele gördüğü için muhtemelen elimi feci isiriyor ve elimden çok korkuyor kafesten kaçtı demin parazit spreyi için elime alacaktım kapıya çarptı birkaç kuyruk tüyü öyle düştü sonra elime aldım diğerleri de elime düştü kafese koydum hemen sakinlessin diye dengesiz duruyor kalan bir iki tuyude kendisi kopardı dengesizlik kuyrukta mi kaynaklanıyor acaba ilk resim eski hali , biraz uzun oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 17833Ekli dosyayı görüntüle 17834Ekli dosyayı görüntüle 17835Ekli dosyayı görüntüle 17836

Bahar Y.

Müdavim
Muhabbet kuşum hala alışamadı kötü muamele gördüğü için muhtemelen elimi feci isiriyor ve elimden çok korkuyor kafesten kaçtı demin parazit spreyi için elime alacaktım kapıya çarptı birkaç kuyruk tüyü öyle düştü sonra elime aldım diğerleri de elime düştü kafese koydum hemen sakinlessin diye dengesiz duruyor kalan bir iki tuyude kendisi kopardı dengesizlik kuyrukta mi kaynaklanıyor acaba ilk resim eski hali , biraz uzun oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 17833Ekli dosyayı görüntüle 17834Ekli dosyayı görüntüle 17835Ekli dosyayı görüntüle 17836
Dengeli duruyor görünüyor, fakat çok üzüldüm kuşa keşke daha dikkatli davransaydınız 😔

AlicanG

Paylaşımcı
Parazit spreylerinin çoğu ticari amaçlı bu tür ürünleri kullanırken dikkat edelim.Kuş bir yere çarptıysa belli bir süre denge problemi yaşayabilir gözlemleyin.Uzun süreli denge problemi ,odak problemi gibi sorunlar varsa veterner hekime götürün.Şimdilik kuyruk tüyleri kaybettiği için zaten bir yere çarpmadan havada duramaz o yüzden çıkarmayın.Refarm Provit Vt yada versela laga mutavit gibi vitaminleri haftada iki kez kullanın yeni kanatları için geçmiş olsun.

Üst Alt