• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum dengede duramıyor

iloveharbour

Yeni Üye
Merhaba kuşum bir Hint Bülbülü. Pazartesi sabahı kuşum titriyordu sonra öğlen yumurta yaptı. Görselini ekliyorum yumurtada bir problem yok. Kuşum yaklaşık 4 yaşında ve yunurta yaparken çok zorlanıyor. Salı gününden beri dengesini kaybetmeye başladı. Ayaklarına, kanatlarına, poposuna baktım hiçbir yara izi ve deformasyon yok kırık falan da yok herhalde çok rahat bir şekilde uçabiliyor. Videolarının linkini bırakıcam. Bu arada bu vitamini ve sanırım kursak taşıydı ondan yediriyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum çünkü çevremde kuşlarla ilgilenen kimse yok. Linkler: Ekli dosyayı görüntüle 70432Ekli dosyayı görüntüle 70433Ekli dosyayı görüntüle 70434
ttps://streamable.com/f0a299

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzu kanatlı uzmanına götürün iç organ zedelenmesi olabilir gibi gözüküyor dışkıda. Bu durumda yumurtaya yatırmayın

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ayrıca petshop multi vitamin pek işe yaramaz, gervit w, bt amin forte, entrobac alıp mutlaka kullanın

iloveharbour

Yeni Üye
maalesef şuan çevremde kanatlı uzmanı yok ilk önce hangi ilacı almamı ve ne sıklıkla vermemi önerirsiniz?

Üst Alt