• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum deli gibi irkilip zıplıyor yerinde duramıyor

Cefe61

Yeni Üye
Sultan papağanım bir anda zıplamaya irkilmeye başladı ayağını kaşıyor tüm tüylerini kaşıdı sanki üstüne bir şey geziyor da onu kovalıyor gibi oradan oraya uçuyor ne oldu anlamadım elimde bile durmuyor bir anda incelip korkuyor

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Sultan papağanım bir anda zıplamaya irkilmeye başladı ayağını kaşıyor tüm tüylerini kaşıdı sanki üstüne bir şey geziyor da onu kovalıyor gibi oradan oraya uçuyor ne oldu anlamadım elimde bile durmuyor bir anda incelip korkuyor
Ne zamandan beri bu durum var ense damlası yaptınızmı

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Az önce bir anda başladı sürekli bir şey değil ama korktum yani ense damlası bir süredir kullanmıyordum yok şu anda evde
Bir anda olduysa ani bir sesten korkup yapmış olabilir kendi seslerine bile yaparlar. Ense damlasını veterinerden temin edip düzenli kullanmanızı tavsiye ederim. Daha önce hangisini kullandınız

Cefe61

Yeni Üye
Bir anda olduysa ani bir sesten korkup yapmış olabilir kendi seslerine bile yaparlar. Ense damlasını veterinerden temin edip düzenli kullanmanızı tavsiye ederim. Daha önce hangisini kullandınız
4 yılım oldu yeni değilim o yüzden şaşırdım bir 10dk sürdü hala çok kaşınıyor umarım bit falan yoktur. Ya ilk zamanlar petshopun verdiği sprey vardı onu kullanıyordum da harici pek ne vitamin ne damla kullanmadım önerebilir misiniz acaba galiba biraz geri plana attım bunları

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
4 yılım oldu yeni değilim o yüzden şaşırdım bir 10dk sürdü hala çok kaşınıyor umarım bit falan yoktur. Ya ilk zamanlar petshopun verdiği sprey vardı onu kullanıyordum da harici pek ne vitamin ne damla kullanmadım önerebilir misiniz acaba galiba biraz geri plana attım bunları
Devam ediyorsa kontrol edin görünürde birşey varmı. O sprey malesef hem işe yaramaz hemde deriyi tahriş eder.

Son düzenleme:

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bu vitaminler profesyonel ürünlerdir mamaistten temin edip kullanabilirsiniz ense damlasını da veteriner malzemesi satan yerlerden veya mamaist whatsap numarasından Şehmus hocamıza yazarsanız yardımcı olacaktır. Vilmectin alacaksanız ilk dozu yapıp 10 gün sonra tekrar uygulayın 6 ay sonra tekrar aynı şekilde uygulayın. Zimec kullanacaksanız 3 ay sonra tekrarlayın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba acil bir şekilde dış parazit damlası uygulayın lütfen
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin, ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın lütfen
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz

Üst Alt