• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum da parazit var.

Mustafa Karataş

Yeni Üye
Kuşumda parazit vardı ve yem ve su içmiyor sadece yumurta sarısı ve patatesi püre yapıp yediriyorum ve veterinere gittiğimde bana antibiyotik tedavisine başladı yem yeme başlayınca ancak parazit tedavisi uygulayabileceğini söyledi bende antibiyotiği az bi püre hazırlayıp içine bir damla damlattım ama sonra dışkısı değişti ve sadece beyaz bı sıvıya döndü bu normal mi yoksa daha farklı bir durum mu var?

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşumda parazit vardı ve yem ve su içmiyor sadece yumurta sarısı ve patatesi püre yapıp yediriyorum ve veterinere gittiğimde bana antibiyotik tedavisine başladı yem yeme başlayınca ancak parazit tedavisi uygulayabileceğini söyledi bende antibiyotiği az bi püre hazırlayıp içine bir damla damlattım ama sonra dışkısı değişti ve sadece beyaz bı sıvıya döndü bu normal mi yoksa daha farklı bir durum mu var?
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Yem şu içiyorsa elle besleme yapın lütfen . Doğal parazit için biz zeolit tozu kullanıyoruz. İse yarıyor sizede öneririm. Mamaisten watsap hattından alabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi: