getherenowhere
Müdavim
kuşum bir anda tuhaf sesler çıkardı ve düştü. gidip flaş ışığıyla kontrol ettim, bir süre afalladı sonra yukarı çıktı tüneğine oturdu. çok ama çok hızlı nefes alıyordu. nefes alma sorunları olduğunu biliyordum ama bir süredir respiratory turbo kullanmamıştım. şimdi hemen suyuna 30-40mlye 3 damla damlattım. sprey şişem müsait değil başka bir sıvı var içinde onu kullanamadım o yüzden parmağıma bir damla respiratory turbo damlatıp burnuna sürdüm. birkaç dakika sonra daha iyi olmuş gibi geldi. yani suyunu içti, birkaç tane tohum yedi vs. gece sonuçta çok yememesi normal gibi geldi bana.
şimdi temiz peçete koydum dışkı bekliyorum. acaba burnuna direkt sürerek hata mı ettim? dışkılayınca dışkı fotoğrafı da atacağım. bir süredir çok ama çok yoğun bir programım var, entrobac vs kullanmıyorum kuşumda bu yüzden 8 saatte bir suyun değişmesi gerektiği ve ben evde olmadığım için değiştiremiyorum. artık tekrardan kullanacağım ama şimdilik bu durumda burnuna direkt sürmem hatalı mı? hızlıca ciğerleri açılsın istedim. bizim vicks sürmemiz gibi oldu sanırım. şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.
şimdi temiz peçete koydum dışkı bekliyorum. acaba burnuna direkt sürerek hata mı ettim? dışkılayınca dışkı fotoğrafı da atacağım. bir süredir çok ama çok yoğun bir programım var, entrobac vs kullanmıyorum kuşumda bu yüzden 8 saatte bir suyun değişmesi gerektiği ve ben evde olmadığım için değiştiremiyorum. artık tekrardan kullanacağım ama şimdilik bu durumda burnuna direkt sürmem hatalı mı? hızlıca ciğerleri açılsın istedim. bizim vicks sürmemiz gibi oldu sanırım. şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.