• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşum çok kusuyor ve durgun

alexaylinn

Yeni Üye
buraya da yazmıştım ben 1.5 ay önce triflucan tedavisine başladım mantar için ilacı da aşırı uzattım 20 25 gün verdim gözle görülür aşırı bir fark olmadı nefes alışı kötüleşince antibiyotiğe başladım albatrox verdi veteriner 1 hafta kullan dedi ben 4 gün falan kesik kesik kullandım yani 3 gün verdim 2 gün ara verdim kuşum kendine gelince daha çok uzatmak istemedim şimdi kusması aşırı arttı halsiz mama yaptım yemiyor iştahı kapalı değil kussa bile yem yemek için can atıyor ama sindiremediği için zayıf ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin bugün yemi kestim az az verdim kusuyo diye hepsini çıkarttı

Ece A.

Paylaşımcı
Merhaba, geçmiş konularınıza göz attım, size arkadaşlarımız tarafından önerilen kanatlı uzmanlarından herhangi birisine götürmüş müydünüz? @EzgiA @Aslı Ö. @Burçak A. @ardoztrrk çünkü bulunduğunuz durum bana sizin evde halledebileceğiniz bir durum gibi görünmüyor, bir kanatlı uzmanı görmeli gibi.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
buraya da yazmıştım ben 1.5 ay önce triflucan tedavisine başladım mantar için ilacı da aşırı uzattım 20 25 gün verdim gözle görülür aşırı bir fark olmadı nefes alışı kötüleşince antibiyotiğe başladım albatrox verdi veteriner 1 hafta kullan dedi ben 4 gün falan kesik kesik kullandım yani 3 gün verdim 2 gün ara verdim kuşum kendine gelince daha çok uzatmak istemedim şimdi kusması aşırı arttı halsiz mama yaptım yemiyor iştahı kapalı değil kussa bile yem yemek için can atıyor ama sindiremediği için zayıf ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin bugün yemi kestim az az verdim kusuyo diye hepsini çıkarttı
Merhaba geçmiş olsun
Çok fazla antibiyotik ve özellikle triflucan depolanmış karaciğer zor durumda büyük ihtimalle
Megabacter için veteriner sürüntü aldı mı?

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Göztepe Hekim Veteriner Kliniğini Önerebilirim. Anıl Hoca Veya Ali Hoca Kanatli Hekimidir.Benim Yönlendirdiğimi Söylerseniz Her Konuda Yardımcı Olurlar.

alexaylinn

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Göztepe Hekim Veteriner Kliniğini Önerebilirim. Anıl Hoca Veya Ali Hoca Kanatli Hekimidir.Benim Yönlendirdiğimi Söylerseniz Her Konuda Yardımcı Olurlar.
oraya çok uzağım köydeyim ve fiyatları çok fazla ailem yardım etmiyor burda bir veteriner var ne kadar iyi bakar kuşa bilmiyorum oraya götürsem

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
oraya çok uzağım köydeyim ve fiyatları çok fazla ailem yardım etmiyor burda bir veteriner var ne kadar iyi bakar kuşa bilmiyorum oraya götürsem
Veterinerin Adını Biliyor musunuz ? Götürün Verdiği İlaçları Burada Paylaşın. Ama Mutlaka Röntgen Çektirin.

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Röntgen çektirebilirseniz buradan da röntgen görüntüsünü yorumlayıp sizlere yardımcı olabiliriz ziyaret gerçekleştireceğiniz klinik kanatlılar hakkında bilgi sahibi değil ise, dönüşünüzü bekliyoruz.

Üst Alt