• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşum çok kötü

pasacikasd

Aktif Üye
Kuşum anlık olarak böyle duruyor 3 gündür böyle sabaha veterinere götürücem sabaha kadar en azından idareli bir şeyler yapabilir miyim elimde mahalle kuscusunun verdiği vitaminden başka bir şey yok sol ayağına hiçbir kaza olmamasına rağmen başlamıyor elimi götürdüğümde uyarı ısırığı atıyor hapsurugu var arkada ortadaki kuyruğu çok havada 7069.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuş dişi. Poposu şiş mi şişse sert mi kontrol edin. Yemesi nasıl?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, mutlaka kanatlı uzmanına götürüp röntgen çektirin 🙏🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum anlık olarak böyle duruyor 3 gündür böyle sabaha veterinere götürücem sabaha kadar en azından idareli bir şeyler yapabilir miyim elimde mahalle kuscusunun verdiği vitaminden başka bir şey yok sol ayağına hiçbir kaza olmamasına rağmen başlamıyor elimi götürdüğümde uyarı ısırığı atıyor hapsurugu var arkada ortadaki kuyruğu çok havada Ekli dosyayı görüntüle 95973
Merhaba geçmiş olsun
Gagası kırılmış gibi yem yiyor mu, bağışıklık düşmüş kabarık ve vitamin eksikliği özellikle d ve bu vitamini eksikliği bacaklarda hissizlik yapabilir
Veteriner hekim görmeli mutlaka 🤲🤲

pasacikasd

Aktif Üye
Merhaba geçmiş olsun
Gagası kırılmış gibi yem yiyor mu, bağışıklık düşmüş kabarık ve vitamin eksikliği özellikle d ve bu vitamini eksikliği bacaklarda hissizlik yapabilir
Veteriner hekim görmeli mutlaka 🤲🤲
Poposu yumuşak ama içinde sert bir şey var
Yem yiyor
Bu gün veterinere gidicem bir sıkıntı olmazsa detayları paylasicam inşallah

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Poposu yumuşak ama içinde sert bir şey var
Yem yiyor
Bu gün veterinere gidicem bir sıkıntı olmazsa detayları paylasicam inşallah
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler ile dönersiniz🤲🤲

pasacikasd

Aktif Üye
Geçmiş olsun inşallah güzel haberler ile dönersiniz🤲🤲
İki kuşumu birden götürdüm erkek kuşumun delik kısmı dışarı doğru çıkmıştı silvezin adında Krem verdi

Dişi kuşum için probiyotik ve enzim birleşik bir toz ve ağız damlası verdi ama cici kusumun göbeğinde kitle oluşmuş tümör gibi bir şey dedi şuan ona üzülüyorum bacağındada morluk var nasıl oldu onuda bilmiyorum inşallah düzelicek haftaya tekrardan çağırdı kontrol için o zamana kadar kontrolleri elden birakmicam

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İki kuşumu birden götürdüm erkek kuşumun delik kısmı dışarı doğru çıkmıştı silvezin adında Krem verdi

Dişi kuşum için probiyotik ve enzim birleşik bir toz ve ağız damlası verdi ama cici kusumun göbeğinde kitle oluşmuş tümör gibi bir şey dedi şuan ona üzülüyorum bacağındada morluk var nasıl oldu onuda bilmiyorum inşallah düzelicek haftaya tekrardan çağırdı kontrol için o zamana kadar kontrolleri elden birakmicam
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 🤲🤲

Üst Alt