• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

BERKAROSKİ

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Korkak
2 buçuk ay önce aldığımız muhabbet kuşu bı turlu alınmıyor cinsiyeti erkek herhalde gagası kapalı mavi dışi kusumuzun yanına arkadaş diye aldık ama elimi daha uzatmadan kafeste kanat cirpiyor alt üst ediyor sorun kuşla alakaliysa geri mi verelim? Kuşun rengiyse parçalı beyaz mavi.

limonpaşabulut

Paylaşımcı
2 buçuk ay önce aldığımız muhabbet kuşu bı turlu alınmıyor cinsiyeti erkek herhalde gagası kapalı mavi dışi kusumuzun yanına arkadaş diye aldık ama elimi daha uzatmadan kafeste kanat cirpiyor alt üst ediyor sorun kuşla alakaliysa geri mi verelim? Kuşun rengiyse parçalı beyaz mavi.
Kuşları ayırıp alıştırmaya deneyin kaç aylık fotoda ekleyin burada çok bilgili kişi var bende onlar sayesinde çok bilgilendim öğrendim ben bugün bir tane erkek kuş aldım dişi kuşumun yanına ayrı kafesteler elime geliyor seviyorumda 5 saat olmadı alıştı korkmuyor hayvanı çok korkuttuysanız alışması okadar zor oluyor

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Maalesef her kuş evcil olmayabiliyor normal , eğer karanlık bir odada kalıyorlarsa o yüzden de korkak olabilir