• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok kilolu

mentquik

Yeni Üye
Merhaba, dişi kuşum ve erkek kuşum var. 2 kere yumurtlama gerçekleşti. Dişi kuşum 2 yaşına girecek, yavruyken yağ bağlamıştı ama uçurtarak ve düzgün besleme yaparak bu sorunu çözmüştüm. Fakat yumurtalama gerçekleştikten sonra dişi kuşumun dışkısı büyüdü, göbeği ve popo kısmı şiş ayni zamanda uçamıyor ve nefesini ağzından alıp veriyor. Eskisine göre daha hızlı nefes alıp veriyor. Kuşum hiç kendi gidip mama yemez, erkek kuşum disi kuşu besliyor ve 2 günde 1 çıkarıyorum uçuyorlar ama bu kilonun sebebi nedir yardım eder misiniz lütfen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba aslında sorunun cevabı içinde saklı ☺kendinizde demişsiniz yemek yemeğe gitmez erkek besler bu yüzden obez hanımefendi 😅Belkide bir süre hasret çekseler kızımız kendi yiyip kilo verir diye düşünüyorum ama kafesler bitişik olsun strese girmesinler 👍

mentquik

Yeni Üye
Merhaba aslında sorunun cevabı içinde saklı ☺kendinizde demişsiniz yemek yemeğe gitmez erkek besler bu yüzden obez hanımefendi 😅Belkide bir süre hasret çekseler kızımız kendi yiyip kilo verir diye düşünüyorum ama kafesler bitişik olsun strese girmesinler 👍
Çok teşekkür ederim ☺ Bende az önce aynısını yapmıştım tam sizden cevap gelmiş, Iyi akşamlar 🙏