• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok hasta yardımcı olun lütfen

Merve Acar

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 3 gündür aşırı halsiz, tüyleri kabarık ishali var yemek yemiyor su içmiyor veteriner antibiyotik verdi fakat herhangi bir değişim yok lütfen yardımcı olun

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum 3 gündür aşırı halsiz, tüyleri kabarık ishali var yemek yemiyor su içmiyor veteriner antibiyotik verdi fakat herhangi bir değişim yok lütfen yardımcı olun
Merhaba, foruma hoş geldiniz. Kuşunuzun streamable.com üzerinden birer videosunu ve beyaz peçete üstünde 4-5 adet dışkı yollar mısınız? Veteriner hekim kuşunuz hakkında bir test yaptı mı? Ne teşhisi kondu? Hangi ilacı verdi? Bilgilendirir misiniz? Ayrıca mamaist.com üzerinden Entrobac (probiyotik), Gervit (multivitamin) ve Bt-amin forte (B vitamini) takviyelerini temin edip, Mamaist.com whatsapp hattındanda zeolit tozu sipariş eder misiniz?

Merve Acar

Yeni Üye
Kuşumun sadece videosunu görüp antibiyotik verdi veteriner muayene etmedi ilacın adı nedir bilmiyorum şırıngaya çekti ve verdi

Merve Acar

Yeni Üye
Söylediklerinizi hemen sipariş ediyorum çok teşekkür ederim umarım kuşum düzelir çok üzülüyorum çok çaresizim bulunduğum yerde kuş veterineri yok anlamıyorlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Söylediklerinizi hemen sipariş ediyorum çok teşekkür ederim umarım kuşum düzelir çok üzülüyorum çok çaresizim bulunduğum yerde kuş veterineri yok anlamıyorlar
Düzelir Allahın izniyle inşallah 🤲😊

Ekli dosyalar

Merve Acar

Yeni Üye
Evet dışkı da sünme oluyor, ilacı hiç görmedim direkt sırıngada verdi elde nasıl besleme yapabilirim hiç yapmadım ne gerekiyorsa sipariş edeyim düzelir mi peki nedir sizce hastalığı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet dışkı da sünme oluyor, ilacı hiç görmedim direkt sırıngada verdi elde nasıl besleme yapabilirim hiç yapmadım ne gerekiyorsa sipariş edeyim düzelir mi peki nedir sizce hastalığı
İç parazit oluşmuş antibiyotiği vermeyin lütfen, turuncu mu rengi?
Şiringa ile verilebilir, endişe etmeyin, yemesi içmesi nasıl

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yemek yemiyor su içmiyor darı veriyorum onu bile yemek istemiyor
Takviyeleri gelene kadar yakınınızda bir petshoptan el besleme maması temin edin lütfen, beslenmesi gerekiyor, bağışıklık düşmesin, parazit çok yorar, şiringa da temin edin,mamayı sıcak su ile cıvıtıp şiringaya doldurun zorlada olsa yedirin yada besleme yapan biri yok mu çevrenizde🤲

Merve Acar

Yeni Üye
Takviyeleri gelene kadar yakınınızda bir petshoptan el besleme maması temin edin lütfen, beslenmesi gerekiyor, bağışıklık düşmesin, parazit çok yorar, şiringa da temin edin,mamayı sıcak su ile cıvıtıp şiringaya doldurun zorlada olsa yedirin yada besleme yapan biri yok mu çevrenizde🤲
Yarın hemen temin edicem zorlada olsa yedircem öğrenirim birilerini bulmaya çalışırım çok teşekkür ederim umarım bir an önce iyileşir

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Yarın hemen temin edicem zorlada olsa yedircem öğrenirim birilerini bulmaya çalışırım çok teşekkür ederim umarım bir an önce iyileşir
Facebook grubunda üreticilerin olduğu sayfalara veya etrafinizdaki petshoplara sorabilirsiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün olursa çok iyi olur lütfen bugün bulmaya çalışın ciddi bir sorun açlık😔

Üst Alt