• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum cok hasta lutfen yardim

ramo

Yeni Üye
Kusum akşamdan beri uyuyor halsiz iştahsızlık var ve su bile icmiyor 2 kere salya seklinde kustu kaka saatlerdir 2 kere yapti.dun birseyi yoktu sabahta iyiydi ne oldugunu anlamadim lütfen birsey soyleyin .

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yandan net gözükecek kısa bir video eklermisiniz kusma kokulu mu ayrıca farklı bir şey yedi mi, bir yeri kemirmiş olabilir mi, kanatlarda açma titreme var mı, nerede ikamet ediyorsunuz?

ramo

Yeni Üye
Kusma kokulu değil kanatlarda açma titremede yok sadece surekli uyuma hali halsizlik var zorla siringayla su verdim yoksa ne yemegini nede suyunu görüyor . Farkli birsey kemirdigini görmedim. Ne olmuş olabilir bilmiyorum.:(

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Net şekilde kısa bir videosunu eklermisiniz?

1733002633808.png

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bana biraz zehirlenme gibi geldi ama emin değilim aniden birden bire bu tepkileri vermesi diğer arkadaşlarım da yorumlasın dal darı vs sevdiği şeyleri verim mutlaka yesin aç kalmasın hiç yemez ise kursaktan beslenmesi gerekir hangi ilde ikamet ediyorsunuz @Demet bükay @Aslı Ö.

ramo

Yeni Üye
Tesekkur ederim. Izmirde oturuyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kusma kokulu değil kanatlarda açma titremede yok sadece surekli uyuma hali halsizlik var zorla siringayla su verdim yoksa ne yemegini nede suyunu görüyor . Farkli birsey kemirdigini görmedim. Ne olmuş olabilir bilmiyorum.:(
Merhaba dışkıda bakteri var, idrar renk almış, bu yüzden iç parazit olabilir
Entrobac verin 3 gün üst üste
Ve elinizde varsa zeolit tozu kullanmalısınız
Bakteriyi öldürür ve sindirim, bağırsak florasını düzenler
Yoksa biran evvel zeolit tozu temin edin lütfen 🤲🐦
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Diğer sitelerde Kuşlarımız için yok malesef 🤲

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ya zehirlenme yada hastalığı siz farkedemediniz. Son durum nedir.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkıyı gözlemleyin. Siyahlık devam mı edecek. Bu tabandaki yem kabuklarını yeni mi yedi eğer öyleyse maşallah baya yemiş. Halsizliği devam ederse dışkılar yeşil renge dönmezse Göztepe de Hekim veteriner kliniği,Buca da Yücelen hayvan hastanesi yada Mavişehir veteriner kliniği ne götürün.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon var sindirim sisteminde muhtemelen. Elinizde probiyotik varsa verin 🙏

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Birden Bire Olduysa Zehirlenme Olabilir. GÖZTEPE Hekim Veteriner Kliniğine Goturebilirsiniz. Acil Durum Derseniz Yardımcı Olurlar. Para Göz Hekim Değil Kendisi. Adımı da Verebilirsiniz.

ramo

Yeni Üye
Sagolun .suanda yemesi düzeldi neşeside yerine geldi ama ben kaka tahlili yaptirmak istiyorum acaba karsiyaka da mavisehir vet disinda önerebileceğiniz bir yer var mı?