• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok hareketsiz ve hasta gibi görünüyor

egrkalış

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal herketsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
12 Kas 2024
Kullanılan İlaç
Yok
Kuşu birkaç gün önce aldım normal kuşların kaçmasını falan brklersiniz bunu aldığım günden beri elimden kaçmıyor kafesini açıyorum çıkmaya çalışmıyor hasta olabilir mi acaba yardım ayrıca ishal gibide yardımcı olursanız daha yeniyim bu konularda

Ekli dosyalar

ninjagokai3

Aktif Üye
Yeni sahiplendiğiniz için yeni ortam fln fazla haraket etmezler, ötmezler çekingen dururlar.
Dışkısının daha net fotoğrafını paylaşabilir misiniz

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Ortam değişikliği, stres, yeni bir yer yemesi içmesini takip edin birkaç gün izin verin ortamı sizi tanısın ayrıca verilmesi gereken takviyeleri ihmal etmeyin altta ki konuyu inceleyebilirsiniz ve plastik tünekleri kısa zamanda tahta tünek ile değiştirin lütfen.

egrkalış

Yeni Üye
Tahta künek petshoplarda bulabilirmiyim bide künek üstünde durduğu yer değilmi çok bir bilgim yokta kb

zynpp.

Paylaşımcı
Tahta künek petshoplarda bulabilirmiyim bide künek üstünde durduğu yer değilmi çok bir bilgim yokta kb
Kuşun üzerinde durduğu plastik tünekten bahsediyor arkadaşımïz petsholarda bulabilirsiniz.Vitaminlerini ,Kafeste yoksa kalamar kemiği ,gaga taşı, grit kumda almayı unutmayın lütfen

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuza probiyotik verin hem stresi azaltır hem ishali. Hem de bağışıklık sistemi güçlenir

Üst Alt